Помните ли звездния дует Ал Бано и Ромина Пауър: Италианската певица Ромина Пауър е приета в болница

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Италианската певица Ромина Пауър е приета в болница. Това стана ясно от снимка, която бившата съпруга на Ал Бано е качила в социалната мрежа Инстаграм. На нея се вижда система с игла, която е поставена на ръката й.
Кратката информация под снимката гласи: „Всичко е добре, когато свършва добре! Благодаря на всички доктори, медицински сестри и анестезиолози“. Не е ясно какъв е поводът за нейния болничен престой – планово лечение или нещо извънредно.
Дъщерята на американския актьор Тайрън Пауър и мексиканската актриса Линда Кристиан свързва своя живот с Италия. Там в края на 60-те години тя се запознава с Ал Бано, за който се омъжва.
Замаян от славата, Ненчо Балабанов изпадна в неприятна ситуацияНенчо Балабанов напоследък е все по-притеснен за материалното си състояние. Работните ангажименти на…Mar 18 2019vijti.com

В средата на 70-те години на миналия век двамата създават дует, който изпя едни от най-популярните италиански естрадни песни, получили световна известност. Сред тях са „Феличета“, „Либерта“, „Семпре, семпре“ и много други хитове.
В края на 90-те години Ромина и Ал Бано се разведоха. Една от причините за разпада на техния брак беше трагичната история на дъщеря им. Тя изчезна безследно през 1994 г. в САЩ.
Ромина и Ал Бано не общуваха повече от 10 години и едва през 2013 г. изнесоха първия си общ концерт, който се състоя в Москва.

Още преди пет години съд в италианския град Бриндизи обяви официално за мъртва най-голямата дъщеря на италианския певец Ал Бано Каризи и бившата му съпруга Ромина Пауър, съобщава вестник „Кориере дела сера“.
Иления Каризи изчезна безследно на 31 декември 1994 г. в Ню Орлиънс, щата Луизиана. Тогава тя беше на 24 години.
Преди седем години Ал Бано поиска от трибунала в Бриндизи, в района на който беше последната жилищна регистрация на дъщеря му, да обяви официално Иления за мъртва.

Съдът спази процедурата и две години очакваше новини за евентуалната съдба на младата жена. Предвид факта, че никой не се яви, за да каже, че тя е жива и че преди това 10 години не имало официални новини за младата жена, институцията постанови, че тя е мъртва. Решението е било взето още на 1 декември, но беше оповестено едва сега. До последно Ромина Пауър вярваше, че Иления е жива, докато Ал Бано отдавна се беше примирил с твърденията, че дъщеря му е умряла в Ню Орлиънс. Появиха се и очевидци, които твърдяха, че младата жена се е хвърлила от мост в река Мисисипи. Трупът обаче така и не беше намерен. През 2011 г. се появи друга теория – че Иления може би е в манастир в Германия, но тя не се потвърди.

Източник: Блиц
Най-сетне се намери кой да укроти опърничавия Ненчо Балабанов. Не е за вярване с какво се занимава тя – работата й е да сбъдва мечтиНенчо Балабанов лудна по младата и амбициозна Василена Кьосова! Чаровникът Ненчо Балабанов най-после…Dec 6 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!