Погребали Милен Цветков тайно от последната му любов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Разтърсващи разкрития около кончината на Милен Цветков направи неговата последна половинка Милена, която се разбра, че е владеела сърцето му през последните 2 години. Това стана ясно едва след като журналистът загина в брутална катастрофа през този април.

Кръвта вода не става: 8-годишният син на Милен Цветков тръгна по стъпките на баща сиДепутатите трябва да са умни и добри, да се избират чрез кастинг и с тест за интелигентност. Това ка…Sep 26 2020vijti.comПет месеца след фаталния инцидент приятелката на обичания тв водещ, с която той живеел на семейни начала, открехна завесата и сподели за ада, през който е преминала. Опечалената нумероложка била съсипана, че бившите жени и децата на Цветков така и не я приели, въпреки че знаели за тяхната любов, а най-големият удар бил, когато не ѝ съобщили датата и часа на погребението.

„За неговото изпращане знаеха много малко хора. Така се стекоха неблагоприятно обстоятелствата, че на мен официално не ми беше казано кога ще бъде изпращането му, но аз знаех. Сънувах през нощта и просто сутринта се събудих и казах на приятелката ми, че днес ще бъде погребението. Обадих се на майка си и ѝ казах: „Майко, сигурна съм, че днес ще бъде погребението. Знам го“. Качих се на колата и просто тръгнах към Бояна. По радиото тръгна симфонична музика. Много малко хора може би знаят, че Милен много обичаше такава музика.

Пристигайки там, на гробищата в Бояна, видях колите как идват една по една и започват да паркират. Скрих се така отстрани на автомивката. Слушах музика и ги наблюдавах как един по един се редуват, слизат и се качват по стълбите. Реших да мина от другата страна, където е гробът. Скрих се зад едни храсти и бях там през цялото време. Изчаках да си тръгнат и отидох на гроба му. След това се върнахме с една моя приятелка. В общи линии почти целия ден прекарах там“, споделя сринатата Милена.

Тя признава, че докато Цветков е бил жив, е живеел заедно с нея, но когато се е виждал със сина си Боян, плод на любовта му с втората му жена Ивета, тя не е присъствала по негово желание. С дъщеря му Калина от първия му брак също не се познавала добре и не били близки, макар в деня на смъртта му да се чули. „Калина ми каза: „Моля те, кажи ми, че баща ми е при теб“. Аз ѝ отвърнах: „Калина, той излезе преди малко“. Това момиче беше толкова уплашено и каза: „Някакви хора пишат на мама, че тати е попаднал в катастрофа и е починал на път за болницата“. Аз казвам: „Това не е възможно, най-вероятно са някакви жълти неща“.

В този момент никога не съм изпитвала такова чувство през живота си, такъв страх. Почна да ми звъни телефонът, да ми се обаждат близки, включително и майка ми. Честно казано, може би 2-3 часа след това не помнех нищо“, разказва за трагичния ден Милена, която все още страда по тв водещия и не спира да споделя техни снимки и спомени в профила си във фейсбук.

Слави Ангелов: Защо убиецът на Милен Цветков вече не е в затвораМоят случай е по-лек, но искам да попитам какво става с убиеца на Милен Цветков! Защо не е в затвора…Sep 24 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!