Слави Ангелов: Защо убиецът на Милен Цветков вече не е в затвора

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Моят случай е по-лек, но искам да попитам какво става с убиеца на Милен Цветков! Защо не е в затвора! Това попита в ефира на „Нова телевизия“ журналистът Слави Ангелов, който беше пребит жестоко пред дома си преди няколко месеца.

Маги на Слави изкарва по 200 лева на часГолямата любов на Слави Трифонов – психоложката Маги Ангелова, гони по богатство другия гуру на мъжк…Jan 8 2020vijti.com

„При мен има организирана престъпна група, съдът трябва да решава. Но при Милен всичко е ясно – има записи, има свидетели. Защо този младеж, убил Милен, вече не е в затвора. Все пак минаха 6 месеца.

В САЩ или Германия убиецът вече щеше да е осъден и за е зад решетките. Затова протестират хората, имат усещане за липса на справедливост“, каза още колегата от „24 часа“.

Той потвърди, че поръчителят на побоя му е ясен, но не спомена име. „Бях нападнат, защото си свърших работата, тоест, информирах. Трима бяха задържани. Но нищо не е ясно в българския съд, там обратите по-скоро са правило“, отбеляза тъжно Ангелов.

Източник: Марица

Ето имотите, с които Слави Трифанов влиза в политикатаКато председател на политическа партия Слави Трифонов влиза в Регистъра на лицата, заемащи висши пуб…Oct 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!