Пиянска изцепка във „Фермата“ – участник се нафирка до козирката и стана страшно (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато човек си подпийне, е способен да каже и направи неща, които иначе задръжките не му позволяват. Е, точно това се случи във “ Фермата “ последния път, където един от участниците преживя срамен епизод, свързан с алкохола.

Само няколко седмици преди големия финал за 100 000 лева строителят Жоро му изпусна края и се натряска с бира .

Порядъчно почерпен и завалящ, той започна да крещи и да обижда риалити героите. „Моят врат е дебел, защото играя сам за себе си! Сред мъжете тук не видях вълци като мен, а само чакали и хиени, ядящи мърша!“, изцепи се той пред предприемача Любо.

Омъжената Теодора и Пламен възмутиха Фермата – ВИДЕОСагата с Пламен и Теодора от „Фермата“ продължава. Откакто кметският син изкупи вината си и се завър…Nov 18 2021vijti.com

Жоро Фермата пиян

Шокиран от грубото поведение на строителя, бизнесменът го нарече „абсолютно просташко“. Актьорът Кирил, който също чу обидите, на свой ред се възмути и описа автора им като „утайка“ и „боклук“. Самият Жоро обаче не се разкая. „Когато си кажеш мнението и от него някой го заболи, ставаш простак“, заяви той.

Изхвърлиха Теодора от Фермата – Видеокадър и видео: БТВ Още една красива, стилна жена си тръгна от „Фермата“. Футболната съпруга Теодора…Nov 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!