ПЕТ зодии започват фаза на ВЪЗХОД – очакват ги ОГРОМНИ успехи от 23 октомври чак до юли 2023 г.:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Астролозите прогнозираха, че от 23 октомври Сатурн ще завърши своята ретроградна фаза и ще повлияе благоприятно на следните 5 зодии до юли следващата година. Очакват ги огромни успехи във всички сфери – ето под кои знаци от зодиака са родени щастливците.Астролозите прогнозираха, че от 23 октомври Сатурн ще завърши своята ретроградна фаза и ще повлияе благоприятно на следните 5 зодии до юли следващата година. Очакват ги огромни успехи във всички сфери – ето под кои знаци от зодиака са родени щастливците.

Овен

Новата позиция на Сатурн ще допринесе за вашия успех в кариерата. Има голяма вероятност да получите добри новини, особено ако отдавна се надявате на повишение. Това означава, че ви очаква не само увеличение на доходите, но и повишаване на репутацията ви на работното място.

Лъв

Сатурн ще транзитира във вашия зодиакален знак и в шести дом. Това ще доведе до развитие на вашите конкурентни способности, така че ще можете да победите всички противници без проблем. Учениците, родени под този знак, също ще получат по-добри резултати и по-добри оценки на всички изпити и състезания, в които участват. Освен това ви очакват добри новини по отношение на здравето, тъй като ще имате огромна енергия.

Везни

Сатурн ще транзитира във вашия зодиакален знак и в четвърти дом. Това означава, че ще имате късмет, особено по отношение на вземането на решения. Освен всичко друго, ако отдавна обмисляте покупка на недвижим имот или превозно средство, това ще е подходящият момент да го направите. Освен това това време ще бъде благоприятен период за ремонт или строеж на нов дом. Има и възможности за увеличаване на доходите.

Стрелец

Сатурн ще премине през вашия втори дом. Това означава, че през следващия период ще успеете да контролирате финансовите си разходи и ще използвате спестяванията си за по-голяма стабилност в бъдеще. Освен това доходите ви ще се увеличат, както и успехът ви в работата благодарение на подкрепата на колегите.

Козирог

Най-накрая ще разрешите проблемите, пред които сте се изправяли по време на ретроградната фаза на Сатурн. Това означава, че сега ще имате възможност да насочите енергията си в правилната и продуктивна посока. Освен това ще бъде във ваш интерес да останете мотивирани и дисциплинирани през цялото време, тъй като това ще ви помогне да бъдете напълно фокусирани върху плановете си за кариера.

ТАРО-гадания за октомври 2022 г. за всички зодии: СКОРПИОН – месец на страст и огън; РИБИ – удряте джакпота!>Какво е подготвила съдбата за различните знаци от зодиака през следващия месец?  Картите Таро знаят…Oct 3 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!