ТАРО-гадания за октомври 2022 г. за всички зодии: СКОРПИОН – месец на страст и огън; РИБИ – удряте джакпота!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

>Какво е подготвила съдбата за различните знаци от зодиака през следващия месец?  Картите Таро знаят отговора.

Какво ни очаква през втория есенен месец, попитахме таролога Катя Роман. Нейното тесте карти даде отговора.

Овен

Карта Таро: Кралица пентакли

Овен, вашият октомври ще бъде спокоен и премерен. Месец на стабилност и благополучие. Но това е затишие пред буря – в главата ви има много идеи, които все още чакат реализация. Не бързайте за никъде. Преди да отидете до мечтата си, трябва да направите план: изберете самия път, съберете същите тези хора с вас и вземете всичко необходимо със себе си. Представете си, че отивате на поход.

Сега сте на път към раждането на нещо ново, красиво. Месецът ще бъде изпълнен с приятни очаквания и нетърпение. Някои представители на знака може да научат страхотни новини за очакваното попълнение в семейството.

Телец

Карта Таро: Рицар чаши

Телец, през октомври ще трябва да се покажете в целия си блясък. Използвайки естествения си чар, харизма и красноречие, вие бързо ще постигнете целта. Не мълчете. Имате идея – споделете я, ще бъдете оценени.

Месецът е много емоционален и чувствен. Препоръка от октомврийска карта: доверете се на интуицията си, тя ще ви води – следователно ще стигнете до крайната точка лесно и без усилие.

Близнаци

Карта Таро: Принц мечове

Близнаци, във вашия октомври има много мисли, анализи и минимум емоции. Хиляда и една идеи заливат съзнанието ви, а ентусиазмът и желанието да се реализирате ви водят.

Но преди да продължите с изпълнението, струва си да претеглите всички плюсове и минуси. Изключете емоциите си, вашето „искам” и погледнете критично на нещата. Вие умело отделяте „житото от плявата“ – това ще ви помогне да вземете правилното решение. Ако дори след вашата проверка идеята „оцелее“, продължете с изпълнението.

Рак

Карта Таро: Унищожение (десетка мечове)

Раци, въпреки плашещото име на картата, е нещо, с което можете и трябва да работите. Да, страховете надделяват. Но тук си струва да зададете въпроса от какво наистина се страхувате? Може би всичко това са капани на вашия ум и зад тях не стои нищо? Колкото повече копаете, толкова повече се стараете.

Струва си да издишате и поне за известно време да отложите вълнуващите въпроси. Върнете се при тях по друго време. Вземете си почивка: дори няколко дни сред природата ще ви помогнат да разберете къде да отидете.

Лъв

Карта Таро: Провал

Лъвове, през октомври настроението е упадъчно. Изглежда, че нищо не върви, нищо не е наред, „нищо няма да се получи“. Миналият опит не ви позволява да се движите свободно и ви задържа в старата рамка. Не гледайте назад, простете на себе си и на другите за неуспехите, можете да успеете. Това важи както за взаимоотношенията, така и за работата.

Що се отнася до материалната страна: опитайте се да не давате нищо назаем. И е по-добре да имате „въздушна възглавница“ – може да се появят неочаквани разходи.

Дева

Карта Таро: Щастие (9 чаши)

Дева, през октомври ще бъдете завладени от вихрушка от приятни емоции. Събитията, които ще се случат този месец, ще ви издигнат до върха на щастието. Изключителна радост, извор от положителни емоции, чувство на дълбоко удовлетворение, оптимизъм, блаженство, постигане на по-високи цели, вяра в по-светло бъдеще, любов.

Времето, в което искате да се събудите, да пеете, да споделите чувствата и добротата си с всички около вас.

Везни

Карта Таро: Принц жезли

Не октомври, а истински „пожар“ във Везните. Енергията прелива, искате всичко наведнъж: почивка, мъж, ефективна работа и ремонти. И всичко това тук и сега.

Енергията е много добра, но за да постигнете това, което искате, ще трябва да сте търпеливи, да издишате и да се опитате да насочите цялата си сила към една точка. Така че всичките ви действия да не изглеждат като лек полъх на вятъра, когато правите „по малко от всичко, но всъщност – нищо особено“.

Скорпион

Карта Таро: Похот (Старши Аркани)

Скорпиони, имате прекрасен огнен октомври. Месец, пълен със страст и огън. Каквото и да предприемете, определено ще успеете. Всички ваши „желания“ ще се превърнат във ваши придобивки, просто трябва да сте малко търпеливи и да положите усилия. И тогава победата ще бъде ваша. Това важи и за работата, и за финансовата страна, и, разбира се, за любовта.

Също така е чудесно време да изпомпвате сексуалността си: посещавайте женски тренировки, ходете на танци, които ще ви помогнат да се освободите, купувайте красиво бельо, в което ще се чувствате като принцеса.

Стрелец

Карта Таро: Лукс (4 чаши)

Стрелец, добре се справяте. Но по някаква причина вие гледате какво ви заобикаля и си мислите: „скука“. Всичко, което имате, вече не ви доставя такава радост, както преди, искате „повече и повече“. Основният съвет от картата: наслаждавайте се на всеки ден и се наслаждавайте на това, което ви заобикаля.

Също така е подходящ месец да се отдадете на луксозни покупки като бижута или мечтана рокля, която ще ви накара да се почувствате луксозни.

Козирог

Карта Таро: Удоволствие (6 чаши)

Козирози, вашият октомври е свързан с радост, позитивизъм и способност да се „радвате на малките неща“. Отлично настроение, лекота, радостни срещи, забавление и силен смях – те ще изпълват месеца. Страхотно време за творчество.

Ако сте загрижени за лични отношения, то тази карта е за нежност, топлина, „пеперуди в стомаха“, влюбване и флирт.

Ако работите, тогава картата на удоволствието символизира чувство на удовлетворение от изпълнените задачи, приятни радостни промени, свързани с професионални дейности, или приятна комуникация в екип.

Водолей

Карта Таро: Кралица чаши

Октомври ще бъде месецът на чувствата за вас. Времето, когато можете и трябва да изхвърлите всички натрупани емоции, да си позволете си да бъдете себични. Препоръка от картата: обърнете внимание на желанията си, оставете се да бъдете поглезени от малкото момиченце вътре във вас. Какво ще бъде, вие решавате: ново облекло, пътуване или среща с любимите ви приятелки.

Освен това през октомври е важно да се обградите с хора, които могат да ви подкрепят и изслушват. В личните отношения тази карта символизира нежност, периода на бонбонени букети, романтика и мечти.

Риби

Карта Таро: Печалба (9 диска)

Риби, получихте „джакпота“ този месец – страхотна карта! Тя носи със себе си отваряне на нови перспективи, нарастване на популярността сред работния екип, голям проект, който ще има ползотворен резултат.

Това може да бъде голяма еднократна сума пари: бонуси, премии, възстановяване на данъци и други неочаквани големи плащания. Като цяло нещо, което може да се пипне. Както и приятни запознанства и срещи, зад които може да стои не само общуване, но и възможност да се изгради нещо смислено и силно.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!