Пациент в „Софиямед“: Нямам вирус, но не ме пускат да се простя с жена си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Моля ви, помогнете. Пациент съм на „Софиямед“, оперираха ме, сега съм в онкологията на химиотерапия. На крака съм, но всъщност съм затворник и не мога да се простя с жена си, проплака възрастен мъж на телефона на редакцията.

Добра новина-Имаме нови излекувани напълно от коронавирус!Трима станаха излекуваните от коронавируса у нас. За първия случай съобщи началникът на Националния…Mar 21 2020vijti.com

Иван Колюшев е пенсионер. Живее в Рупите със съпругата си, която страда от деменция и тежък диабет. Когато идват на химиотерапия в София, за жена му се грижи дъщеря им. „И тя не е здрава, на обезболяващи е“, разказва Иван.

Карантината в „Софиямед“ – заради открит коронавирус у шефа на КРИБ Кирил Домусчиев и у лекар специализант в ортопедията, го заварва на химиотерапия. Изследват всички пациенти и целия персонал. Всички са чисти.

„Не съм заразен и се моля да изляза. Жена ми се влошава, дъщеря ми не може да се грижи повече за нея. Нужен съм и на двете. А, ако не мога да се простя с жена си след толкова години заедно?“, разказва през сълзи Иван. Мъжът моли да разкажем и помогнем. Така се молил и на лекарите в „Софиямед“, но оттам били категорични, че нищо не могат да направят, докато не получат разрешение от РЗИ – София.

Русия с огромен пробив: Имаме 6 лекарства против коронавируса! В момент, когато най-желаната от всички по целия свят новина е възможно лечение или ваксина срещу…Mar 20 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!