Охранител на резиденцията „Росенец“ на Доган оскверни Българското знаме

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сагата с бруталните действия срещу лидера на „Да, България“ и съпредседател на „Демократична България“ Христо Иванов, Иво Мирчев и общинския съветник на ДБ в Бургас Димитър Найденов, на които беше попречено да акостират с лодка на плажната зона край резиденцията на Ахмед Доган при „Росенец“, продължава, пише actualno.com.

Иво Мирчев публикува снимка, за която твърди, че показва гард от НСО на Доган, който без да се легитимира е упражнил сила срещу него и Христо Иванов. Става въпрос за мъжа с жълта фланелка от видеото, публикувано в официалния профил на Иванов във Facebook. Според Мирчев, той се казва Румен Желязков.

Борисов сгафил с Ердоган и Мицотакис„Липсата на дипломация и такт ще му изяде главата на Борисов”. Това беше тема номер едно в кулоарите…Mar 5 2020vijti.com

Actualno.com зададе въпрос до НСО дали лицето на снимката, оградено с червено, е действащ неин служител, като очакваме отговор.

Същевременно, столичният общински съветник Иво Божков публикува във Facebook видео, на което един от бодигардовете на сарая на Ахмед Доган изтръгва българското знаме, което Иванов, Мирчев и Найденов поставиха на плажа и го захвърля, сякаш е парцал.

 

Междувременно, с чувство за хумор (или не) във Facebook беше създадено събитие „Да отидем на охраняем плаж“ с призив да бъде посетен недостъпния плаж в Росенец. Засега са откликнали 18 300 души. Организацията е да се ходи на плаж в събота, 11 юни. А създателят на „Биволъ“ Асен Йорданов каза пред предаването „Контракоментар“ на Асен Генов, че изглежда Доган е под напрежение, защото преди време самият Йорданов е слизал на плажа, където днес опита да слезе Иванов и не е следвала никаква реакция от охраната на почетния председател на ДПС. Явно заради скорошния пожар, смята Йорданов.

БТВ: Гори покривът на лятната резиденция на Доган. Пламъците не са овладени. Вижда се от километриГори покривът на лятната резиденция в парк „Росенец“ в залива Отманли край Бургас, съобщава кореспон…May 18 2020vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!