Откриха Калин, жив и здрав

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

16-годишният Калин е открит на междуселски път край Варна, научи Varna24.bg. Момчето е било объркано и без пукната пара. Преминаващ автомобил е спрял, за да го вземе на стоп. На шофьора Калин е споделил, че се е загубил. Не е ясно защо младежът не е стигнал до курортния комплекс, където е трябвало да започне работа като аниматор и как се е стигнало до лутането му по прашните пътища в жегата.

Вече е добре, у дома, при близките си, сподели за медията ни роднина на Калин.

Припомняме, че 16-годишният Калин Цалов беше три дни в неизвестност, а негови роднини пуснаха момчето за издирване в полицията и споделиха притеснението си в социалните мрежи.

Както стана ясно, в петък вечерта Калин, който е от с. Лепица, Плевенска област,  е слязъл на автогарата във Варна. Там е трябвало да го посрещне човек от фирмата, към която младежът е щял да работи като аниматор във варненски курорт. След като е бил посрещнат, той е получил пари за маршрутка, с която да стигне до работното си място. От тогава следите на Калин се губят. Телефонът му е изключен, никой от приятелите му не знае къде е.

Възможно е 16-годишното момче да е объркало транспорта към курортите с друг в неизвестна посока и така впоследствие да е решило да слезе на непознато за него място, при което е загубило ориентация. Важното в случая е това, че се е прибрал невредим у дома.


Източник: Черноморе

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!