Катя от Ритон свали 9кг с диета, яде само по 4 часа на ден / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 Катя от легендарния дует „Ритон“, подлуди мрежата с решението си да се пусне по бански във видеото към новия летен хит „Брой до три“.

За да достигне блестящата форма, в която се намира в момента, звездната певица се е подложила на хранителен режим по време на локдауна. „Катя използва пандемията от коронавирус, за да влезе в страхотна форма“, похвали половинката си Здравко в „Преди обед“, където дуетът гостува, за да представи новото си парче.

„Да, така се получи. Когато няма купони, не се изкушаваме от хапка-пийка. Първият ден на втория локдаун започна да работи за мен. Едни го наричат интервално гладуване, други – интервално хранене. Храня се само 4 часа в денонощието – между 12 и 16 ч. Аз цял живот не закусвам, от есента и не вечерям. Всяка сутрин се следя на кантар“, обясни певицата.

С този режим ритонката е успяла да свали вече близо 9 килограма. Здравко е много горд от своята половинка, а и има за какво – това се вижда най-добри в клипа към „Брой до три“, режисиран от Николай Скерлев. Именно той е успял да убеди Катя да заснаме пред камерата по бански.

Здравко пък допълни, че основният проблем за добрата форма на артистите са късните им концерти: „Преди концерт не можем да се храним, защото с пълен стомах диафрагмата не работи както трябва. След концертите ни в страната се прибираме веднага и се е случвало да вечеряме в 3-4 часа сутринта“.

Най-успешният БГ дует добави още, че „Брой до три“ е била записана още миналото лято, но заради пандемията вижда бял свят чак сега. „Ритон“ вече работи по седмото парче от бъдещия си албум, което е с работното заглавия „Тъжен танц“.

Катя от дует „Ритон“ сподели изпитаната си рецепта за железен имунитет (Снимка)Катя от обичания от всички българи дует „Ритон“ даде идея на своите приятели и последователи в социа…Jul 15 2021vijti.com


Източник: Труд

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!