Огромен удар за Кубрат Пулев, разделя се с 10 милиона долара

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Целувката на Кубрат Пулев, която той лепна на скандалната журналистка Джени Суши при интервю, ще му струва 10 милиона долара.
Кобрата е бил изключен от списъка на възможните съперници на Антъни Джошуа за мач на 1 юни, след като Джарел Милър бе хванат с допинг.
До този развой се е стигнало, след като промоутърът на Пулев Боб Аръм е декларирал, че българинът е със спрени права в Калифорния и в средата на май ще трябва да се яви на изслушване.
Това е стопирало преговорите за мач с Джошуа,
който според сайта щял да донесе 10 милиона долара на Пулев.
Любимата на Кобрата се съсипа: Андреа е с влошено здраве заради Кубрат ПулевАндреа и Кубрат Пулев крият раздялата си от медиите. Невинната шега с целувката на боксьора и Джени …Apr 11 2019vijti.com

Припомняме, че вчера мениджърът на българина – Ивайло Гоцев заяви:
“Джошуа – Кобрата на 1 юни? Няма невъзможни неща, но още е рано да коментираме при новата ситуация. С промоутъра на Джошу – Еди Хърн, сме в контакт и по принцип говорехме да направим мача през септември. Сега имаме други планове – не бързаме за никъде, те бързат. Така че съперникът на Джошуа за 1 юни може и да е друг.”
Припомняме, че отмяната на въпросният мач ще е втори провален двубой за Джошуа през 2019 г. Първоначално той имаше насрочен двубой на 13 април на стадион „Уембли“ в Лондон. Срещата обаче бе отменена, след като пропаднаха преговорите с друг от водещите британски боксьори в тежката категория – Дилиън Уайт.

Същата дата, същото място
Джошуа не се е боксирал от септември, когато нокаутира руснака Александър Поветкин на ‘Уембли“. Световният шампион постигна 22-ата си победа от 22 мача и 21-ата след нокаут.
Британският боксьор твърдо иска следващата му среща да е на американска територия, след като в средата на миналата година подписа договор с набиращата скорост онлайн платформа DAZN.
Джошуа никога не се е боксирал извън Великобритания като професионалист.

Който и да е неговият съперник в дебюта му в САЩ, световният шампион ще заложи и четирите си пояса – на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO).
Източник: Блиц
Всяко зло за добро: Оказа се, че всички печелят от прословутата целувка на Кубрат ПулевПулев ще получи световна популярност, Джени и адвокатката ще докопат парите, а акулите в професионал…Apr 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!