Любимата на Кобрата се съсипа: Андреа е с влошено здраве заради Кубрат Пулев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Андреа и Кубрат Пулев крият раздялата си от медиите.
Невинната шега с целувката на боксьора и Джени Суши докарало поп фолк изпълнителката до взимането на хапчета.
Изпълнителката на „Неблагодарен“ от две седмици посещавала психолог, който й изписал лекарства за нерви.
Андреа и Кубрат Пулев са разделени от два месеца,
но умишлено крият този факт по молба на поп фолк изпълнителката, пише „Галерия“. Откакто гръмнал скандала с целувката между боксьора и журналистката обаче, Андреа си скубела косите, че не е признала за раздялата си с Кобрата.
Всяко зло за добро: Оказа се, че всички печелят от прословутата целувка на Кубрат ПулевПулев ще получи световна популярност, Джени и адвокатката ще докопат парите, а акулите в професионал…Apr 10 2019vijti.com

„Денонощно й звънят родни и чуждестранни журналисти, притесняват я с неудобни въпроси… Дори когато се разхожда по улицата, среща съжалителните погледи на хората“, разказват нейни приятели.
Още когато се разделили с Кубрат, Андреа го помолила да не се разбира, тъй като от това зависела популярността й.
Последно време славата на поп фолк изпълнителката се крепеше само на боксьора,
тъй като кариерата й залезе отдавна.
Блондинката обаче не предполагала, че ще случи всичко това около Кубрат и Джени Суши.

„Шокирана съм. Дори се карахме за това. Той има страхотно чувство за хумор и си е направил шега. Кубрат е жертвата. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкова зли хора“, коментира наскоро Андреа случката пред английското издание „Сън“. Певицата нямала никакъв избор и умело се опитвала да прикрие новината, че с Кубрат Пулев вече не са заедно, дори с цената на приема на хапчета.
Междувременно, все по вече колеги на боксьора застават на негова страна, вадейки различни компромати за Джени Суши, предават от ХотАрена. А Кубрат Пулев категорично заяви, че е целунал репортерката на шега и дори я е избягвал след целувката, макар и тя да е искала много повече. „Целувката с Джени Суши беше израз на радост, силна емоция. Тогава така реагирах, така съм усетил ситуацията“, сподели боксьорът в предаването „120 минути“ по Би Ти Ви.

Андреа е с влошено здраве, но злите езици не спират да й се подиграват и да я осмиват заради обработените снимки, които пуска в мрежата.
Не е тайна, че напоследък певицата е качила страшно много килограми и вече няма спомен от някогашния й външен вид.
Близки до фолк звездата издадоха, че от няколко години Андреа се бори с хормонално забаляване. Заради него, а и от стрес, започнала да пълнее. Тотално се е обезобразила, но вече сцената й липсвала и искала отново да пее.
Но подигравките не спират. Показваме ви един колаж, който обикаля социалните мрежи и е станал повод за множество подигравки. Той бе споделен и от журналистката Албена Вулева с доста хаплив коментар.

Източник: Разкрития.ком
Пази се, Джени Суши: Любимата на Кубрат Пулев пристигна в КалифорнияПосещението на Андреа не е свързано със случая, а вероятно е по работа Половинката на Кубрат Пулев А…Apr 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!