Новият тотомилионер от Пловдив изчезнал безследно, притесняват се, че е отвлечен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тежката прокоба, която тегне над българските тотомилионери, не дава никакви изгледи да се вдигне скоро. 31-годишният пловдивчанин, който грабна рекордните 8,5 млн. лева преди две седмици, е потънал в дън земя, твърди мълвата под тепетата.

Има нов тотомилионер! Иван Тодоров спечели джакпотаЗа Иван Тодоров важи максимата, че зад всеки успял мъж стои една силна жена. Той споделя, че печели …Nov 8 2019vijti.com

Малко след като прибрал първия транш от 200 бона, близките му подали жалба в МВР, че роднината им е безследно изчезнал. Фамилията се притеснявала, че е отвлечен, а парите му – взети насила. Случаят се пази в тайна, за да не се всява паника. По-вероятната версия обаче е, че си е жив и здрав, просто е имал далновидността да се покрие веднага, след като прибрал парите. Хукнал в чужбина, без да се обажда на никого и без да оставя дири след себе си.

За момента липсвали данни да е преминавал границата, ползвайки своето име и своята лична карта, но пък скоро си е правил PCR-тест, което намирисва на подготовка за пътуване.
Ченгета признават, че големите печеливши от лотарийни игри у нас наистина са поставени в риск. Преди време имало дори съмнения, че от тотализатора изтичала вътрешна информация, обаче проверките не открили нищо.

Миналата година само за няколко седмици загубихме двама тотомилионери. Пернишката легегнда Росен Русимов – Джуджето умря при неизяснени обстоятелства, а дни по-рано „колегата“ му Румен Пеовски от Благоевград се самоуби.

Съвсем не са един и двама тотомилионерите, които имаха твърде нерадостна съдба след печалбата. Безспорно най-емблематична сред тях е драмата на Валентин Асенов, с прякор Апти. Циганинът, когото повечето познават като продавач на семки пред градския стадион в Хасково, става милионер като в приказките буквално за един ден. През 90-те циганинът взима от свой познат стотинки, за да пусне фиш за тото и печели над 3 млн. лева. Той решава да си поживее като баровец, купува си мерцедес, огромна къща, обзавежда се и с бодигардове, на които плаща по 20 хиляди тогавашни марки на месец.

След като урежда с имоти и домочадието, Апти отпрашва към морето приказно богат с убеждението да харчи още пари.
Красивата приказва свършва за няколко дни. Апти внезапно изчезва за няколко седмици. Когато го откриват, той е полужив, захвърлен в дере. Мерцедесът и парите липсват. Самите полицаи предполагат, че Апти е станал жертва на собствените си охранители, но така и не успяват да разкрият наглата кражба.

Адвокат към новия тотомилионер: Не знаеш какво те чака!Пловдивчанин е спечелил от тотото повече от 8 милиона лева. В началото се зарадвах на непознатия къс…Feb 11 2021vijti.com

флагман

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!