Изкараха криен до сега запис: последните думи на Милен Цветков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Свидетели на катастрофата с Милен Цветков: Кристиан Николов не му оказа помощ

Друг обаче твърди, че младежът помагал, дори си събул обувката

Добре съм, това казал журналистът Милен Цветков на хората, втурнали се да му помогнат миг след катастрофата. После се опитал да излезе от колата. Хората го съпроводили до тротоара.

Как Ралица обикаля света с дарения и си купува нов апартамент, лапали пари дори и от децата на Милен Цветков (РАЗКРИТИЯ)Поръчкова лимузина „Мерцедес“ S класа на стойност над 300 хиляди лева, помпозна къща с размерите на …Nov 15 2020vijti.com

За последните минути от живота на журналиста разказа в Софийския градски съд охранител от столичния мол, пред който непосредствено стана трагедията. Подсъдим е 23-годишният Кристиан Николов.

Днес делото продължава с разпит на свидетели, били на мястото на катастрофата с Милен Цветков навръх Великден м.г. На заседанието показания даде семейство, което чакало също на червен светофар от отсрещната страна.

Трафикът бил спокоен, почти нямало коли, а пешеходците също са били по-малко. Докато чакали, чули силен шум и видели как първата кола – на Цветков, останала в средата на кръстовището.

Жената се обадила на телефон 112 , видели как шофьорът на аудито, предизвикал сблъсъка, излязъл от автомобила и почнал да търси нещо на задната седалка на колата.

Разпитан беше и таксиджията, който е стоял на кръстовището пред мол „Парадайз“ в средна лента. Той разказа, че от силния удар предните и задните стъкла на колата се били спукали.

Свидетелите отрекоха Кристиан Николов или някой друг от аудито, което е шофирал, да е оказал помощ на Цветков след сблъсъка.
Никой друг не е правил изкуствено дишане, освен медиците, казаха те. На предното заседание на съда, което беше във вторник, приятелката на младежа Симона Цанкова обясни, че го е видяла да прави изкуствено дишане и да подава вода.

След тези свидетели обаче се появи друг, който пък твърди, че Кристиан оказал помощ, дори бил бос.

Разпитите продължават.

Камен Воденичаров получил знак от Милен Цветков 6 месеца след трагедиятаДана Начева, единствената законна съпруга на Милен Цветков и майка на дъщеря му, почете известния жу…Oct 21 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!