Непознат плати сметката на възрастен мъж в хипермаркет-Близките искат да му благодарят

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Неизвестен мъж е платил цялта сметка на дядо в столичен хипермаркет. Затова добрата постъпка съобщи правнучката на възрастния мъж.

Случаят е от квартал „Люлин“ 6.

Добрият жест е станал ден, след като дядото е загубил своята жена.

„Днес около 11:30 часа в магазин Билла, намиращ се на бул.

„Панчо Владигеров“ в Люлин 6, ден след погребението на прабаба (96г) ми, най-голямата любов и живота на прадядо ми (92г), някой непознат млад човек, както го описва дедко ми, е заплатил покупките му без причина. Искам този пост да стигне до него и да знае, че с тази си постъпка е променил живота, както на дедко ми, така и моят.

Благодаря ви, мили съграждани, че сред вас има добри хора с големи сърца, благодаря ти, скъпи Човеко, думите не ми стигат, за да опиша благодарността си. Бъди сигурен, че ще повторя, потретя и предам нататък твоята доброта и ти благодаря, че ми даде надежда да продължа да вярвам в доброто!“, написа Мария Георгиева.

Публикацията на жената е харесана стотици пъти, а коментари хвалят неизвестния човек.

„Бъдете здрави и адмирации за този, който е сторил това добро! То ще му се върне! Няма ненаказано добро и ненаказано зло!“, посочва Весела Венева.

„Още има надежда ,така се прави добрина тихо и безкористно, уважение за постъпката и голямото сърце на този който го е направил“, добавя Т. Кирилов.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!