Недоволни граждани искат импийчмънт за Румен Радев: Предател не може да е президент на България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Недоволни граждани от работата на държавния глава Румен Радев са се събрали пред президентството в знак на протест. Митингът започна в 16.00 часа, а камерите на ПИК TV излъчват на живо недоволството на протестиращите. Мотото на протеста е „Да изгоним Румен Радев от президентството.“ Припомняме, че група от над 3000 човека, заявили участите до момента във Фейсбук, ще изразят недоволството си от скандалните изцепки на летеца.
За две години Радев успя да наложи невиждан хаос в отношенията между институциите, бламира парламента и кабинета, не спазва Конституцията и йерархията на властите, лобира за изтребителите „Грипен“. Чашата преля преди дни, когато на своя глава изрази мнение от името на страната ни по повод кризата във Венецуела.
„България не е блато. Ние живеем в европейска държава. Не му е там мястото“, категорични са протестиращите. Те твърдят, че не вярват на високия му рейтинг.
Маги Халваджиян обиди много Слави Трифонов, продължава ли войната между дваматаКолкото си по-малък, толкова повече ликуваш и злорадстваш. Така Маги Халваджиян коментира скеч в „Шо…Feb 10 2019vijti.com

„Той трябва да се държи като обединител на нацията“, заявиха недоволните, които се събират на „Дондуков“ 2.
„Той не се държи добре с народа. Не се държи като натовски генерал. Искаме оставка“, обявиха пред камерите на ПИК TV протестиращите.
„Искаме от държавния глава да не пречи на правителството. Не съм видял нещо обединително в него, откакто е дошъл. Кой президент започва речта си на Нова година с разединение. Направи единствено 12 вета, нищо друго“, отсякоха недоволните граждани.
„Този човек и онази червена приватизаторка ще ни отведат в червеното блато. Тук трябваше да има много повече хора“, допълниха протестиращите, събрали се пред сградата на президентството. Те са категорични, че Нинова държи в зависимост Радев, когото заплашила още на изборите да внимава как се държи с БСП.

„Това генерал ли е? Стои като мушкато! Дори пред руския патриарх не можа да направи нищо, щеше един шамар да му удари. Искаме импийчмънт, управляващите трябва да са по-твърди, защото целта на Радев и Нинова е да дойдат незаконно на власт, да изкрадат резерва и пак да ни оставят без пенсии, както стана преди години“, категорични бяха протестиращите.
„Това е българския Мадуро! Против Радев съм и искам да си ходи. Той нищо не работи, а е просто човек с маска. Да си ходи, за да не ни резили. Както стана онзи ден, когато Решетников го поздрави“, каза един от протестиращите. Недоволните заедно викаха „Оставка“ и „Импийчмънт“, както и „Предател“. Според по-голямата част от тях той е проводник на руски интереси и разединява нацията. Те обясниха, че не е подходящ за този пост, защото като военен е силно ограничен в познанията си.

Пред камерата на ПИК TV протестиращите заявиха, че са разбрали за събитието от фейсбук и протестът им е спонтанен, без никаква организация. Те заявиха, че може да са малко, но като за начало са доста и това показва, че Радев обединява срещу себе си напълно непознати хора, които са потресени от предателството му към България, която по думите им не спира да оплюва.
„Аз също съм се клел като военен и не мога да повярвам, че един военен може да извърши такова предателство. Да си подаде оставката и да напусне България, на България предатели не й трябват“, заяви господин на протеста, който се представи като Димитър Карпатов. Той също заяви, че не познава никой и е разбрал от фейсбук. „В момента се запознаваме и съм доволен, че много хора, заявили във фейсбук участие, са дошли и на живо“, заяви още той.

Юристка на протеста пък заяви, че когато е обвинен в държавна измяна, какъвто е случаят с подкрепата на Радев към Русия, мже да се иска импийчмънт на президента. „Той е извършил две от трите хипотези, заради които може да бъде отстранен – нарушава конституцията и злепоставя страната ни пред света. Той е просто посланик на Русия и трябва да бъде спряно това руско камикадзе. 60 депутати трябва да предложат отстраняването му и след това две трети от депутатите да гласуват, за да отиде каусът на Конституционен съд. Има безспорни факти, че Румен Радев не работи за националните интереси на България и няма съмнение какво ще реши съдът“, заяви юристката.

„Този човек е против интересите на България. Той заема само проболшевишки позиции. Той е антибългарин и искаме да се маха!“, заявиха компания велосипедисти.
Източник: ПИК
Готвят ни нова тесла при личния лекар. Ще се плаща даже и за преглед на децатаНа фона на всички розови предизборни обещания на политиците, стана ясно, че ни очаква нова тесла при…Feb 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!