Невидима рокля: Емили Ратайковски лъсна по голи гърди и зърна след Оскарите СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази година Емили Ратайковски реши, че няма какво да прави на самите Оскари през 2024 г. Скучният процес на раздаване на награди на режисьорите не е за нея.  Но моделът присъства на всички партита, които се състояха след награждаването. Тук Емили не се пощади.

За една нощ тя успя да направи фурор на няколко събития наведнъж. Емили запази най-ярката си поява за късно през нощта. Красавицата пристигна на традиционното парти на Джей Зи и Бионсе почти чисто голо.

Това не е първият път, когато една от най-влиятелните двойки в американския шоубизнес организира собствено парти след Оскарите. Трябва да се каже, че като цяло идеята за подобно събитие е много амбициозна идея.

В края на краищата, след главната филмова награда на годината, партито на Vanity Fair се провежда от няколко десетилетия. Главните звезди определено идват там. Но Джей Зи и Бионсе решиха, че със сигурност ще вземат някого в това състезание за гости и не сбъркаха. Сега много певици и модели избират Gold Party. А някои успяват да посетят и двете наведнъж.

Ратайковски е от онези знаменитости, които не могат да си позволят да пропуснат нито едно парти, дори важни събития да са насрочени по едно и също време. В началото на вечерта красавицата  избра доста скромна бяла рокля по нейните стандарти.

При Бионсе и Джей Зи дойде на партито само в лек шифон и сандали. Тя нямаше време да промени прическата и грима си, но никой не обърна внимание на това.

Последните й рокли за събития бяха смели, но в умерени количества. Очевидно именно на партито на звездната двойка Ратайковски е решила да се върне към разпознаваемия си имидж, който все още може да си позволи. jenata.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!