Ерген №1 попиля Алек Младенов с ВИДЕО:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Той придоби огромна популярност у нас благодарение на първи сезон на романтичното риалити „Ергенът. Сега Виктор Стоянов  реши да покаже какво смята за постъпката на актуалния Ерген Алек Младенов , който реши да запази статуса си на необвързан мъж в края на романтичното риалити шоу.

Припомняме, че Ерген №3 стана обект на невиждан хейт заради решението си да избяга от имението, без дори да каже в очите на двете финалистки, че не избира нито една от тях.

Виктор Стоянов реши да изрази мнението си за действията на Алек и цялостното му държание в предаването. Бившият фитнес инструктор използва кадри от един от най-добрите български филми на всички времена – „Опасен чар“, в който Тодор Колев играе изпечен мошеник. Героят му Ястребовски се възползва от наивната интелектуалка, изиграна от Невена Коканова.

„За който не разбира посланието – песента и отрязъка са от стария български филм „Опасен чар“ сюжетът е следният: Ерген омайва лековерни жени с предложения за брак, а след това ги ограбва с… „Опасен чар“, обяснява почитателка на Виктор в коментар под поста му. Публикацията с тънкия намек очарова последователите на първия Ерген на България, които масово се съгласиха с него.

Фенките на Виктор са категорични, че Алек е далеч от класата на Виктор. „Ти беше най-достойният Ерген! И излъчване, отношение, държа се на положение, не се мляскаше с всяка, просто класа над следващите момченца“, пише почитателка. „Това е най-интелигентното обобщение на ситуацията с „Ергенът“, заявява друга последователка на риалити героя.

„Срещу теб да тичат…“, коментира и Мила Михова, която тази година бе коментатор на предаването в „Преди обед“.

Видео >>> ТУК

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!