Небивал интерес към новата услуга на Кауфланд

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Небивал интерес проявяват хората към новата услуга на веригата „Кауфланд“ – „Kaufland Card“. Кадри бяха публикувани в социалните мрежи. Конкретната снимка е от магазин във Враца, но потребители коментират, че положението е същото в София и други големи градове.

„Кауфланд“ пак се издъниха? Клиенти: Отврат е!„Днес в Кауфланд поне е сложена стъклена преграда вляво и сега варено-пушените продукти не се докосв…Apr 23 2022vijti.com

„Направо бях потресена в понеделник от опашките… Мислих, че пак са пуснали някаква версия на олио за левче… То си е и тъжно, де…. само пенсионери“, пише жена под снимката.

Уточняваме, че картата е част от лоялна програма на „Кауфланд“. С нея хората могат да се възпозлват от специални отстъпки, игри с награди, купони и други предимства, предоставени от веригата.

„Ако все още не си се регистрирал, не чакай дълго! Грабни физическа карта от Инфoрмация във всеки наш филиал или се регистрай бързо и лесно в мобилното приложение на Kaufland K-App! На тази страница ще научиш повече за предимствата, които Kaufland Card ти носи“, пишат от веригата в официалния си сайт.

Кауфланд бие тревога за опасен продукт, връщат парите дори без касова бележка СНИМКАОт „Кауфланд“ обявиха, че заради съображения за превантивна защита на потребителите, ще изтегля прод…May 15 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!