Наследницата на Ванга Мария Асенова: Бум на магиите в България ни носи болести и нещастия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ясновидката, астроложка и лечителка Мария Асенова се смята за откритие на баба Ванга. В последните години тя е популярна като наследницата на пророчицата от Рупите. Асенова е специалистка в откриването на магии и чистенето на негативна енергия.
Споделя, че хората я търсят най-вече за разваляне на проклятия, събиране на разделени двойки, лечение на алкохолизъм и наркомания.

Новите предсказания на Ванга за следващите няколко години Ванга е предсказала точно преди смъртта си, че 2021 г. „ще донесе нашествие на екстремисти“ в Евро…Dec 19 2020vijti.com

„Бях на петнадесет години, когато леля Ванга ме откри. Бях отишла в Петрич с мои роднини, които имаха болно дете. Братовчед ми и майка ми останаха отвън, а ние със съпругата му влязохме при нея. Леля Ванга поиска захарта от кака и двете започнаха разговор за болното дете. През това време аз се свих в един ъгъл, доста уплашена от външния й вид – с тъмни дрехи, сляпа, от очите й течаха сълзи. Начинът й на разговор също много ме уплаши и аз почти се вцепених. Не смеех да гъкна. Свита в ъгъла, исках този разговор да свърши колкото се може по-бързо и да си тръгнем, без да я питам нищо.

След като братовчедка ми приключи разговора с нея и се накани да си тръгне, леля Ванга я попита: „Има ли още някой там?“ Аз изтръпнах и смалена, смалена се опитах да отроня едва-едва: „Ми, лельо Ванге, аз… ми нещо да ми кажеш…“ И тя започва с думите: „Какво ке ти кажам аз! Ти ке можеш повеке от мен, повеке от мен ке знаеш. Че ти сичко си знаеш!“ Три пъти го повтори това“, разказва Мария за съдбовната си среща с Ванга пред retro.bg.

Само година след нея започва да вижда в бъдещето и да има свръхестествени способности. Асенова разкрива, че напоследък има бум на магиите у нас, а нещастието и болестите на хората са следствие от това. „Магическото замърсяване е вид отрицателна енергия, която може да бъде причинена умишлено от лоши хора и от самите нас. Замърсяването може да бъде причинено от самите нас по една-единствена причина – лоши мисли, страх, стрес, несигурност, сънуване на лоши сънища, произнасяне на лоши думи като клетви и др.

Магическото замърсяване, причинено от лоши хора, наши врагове – нашето обкръжение, приятели, роднини, съседи, колеги, псевдоприятели, които умишлено, целенасочено, в знак на отмъщение могат да направят – да поръчат от специалист такова замърсяване, което може да ни бъде подхвърлено пред вратата, ако няма достъп до нас, ако има достъп до физическото ни тяло, може да бъде направено чрез храна, пръскане на дрехи, поставяне в офис, бюро, чанта, колата ви и други места.

Кодирана, тази отрицателна енергия започва да създава дискомфорт на нашето духовно тяло, ние започваме да се чувстваме некомфортно, връхлитат ни страхове без причина, чувстваме се неспокойни, пропадаме във всичко от личен, служебен и здравословен характер“, обяснява ясновидката. „Магическото замърсяване поразява нервната система и костната система, това са първите симптоми, по които можете да разберете поразени ли сте или не“, допълва тя.

Сбъдва се пророчество на Ванга преди КоледаПророчеството на Ванга, че датата 22.12.2020 ще бъде съдбовна за човечеството, е на път да се сбъдне…Dec 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!