Владо Каролев: Призовавам целият НОЩ и семействата им да се ваксинират първи пред камерите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Призовавам целият НОЩ и семействата им да се ваксинират първи пред камерите. Да сме сигурни, че ще са здрави и живи. И всеки който се страхува от ковид 19 също да се ваксинира колкото е възможно по-бързо. Страхът е доказано вреден за здравето и качеството на живота на страхуващия се“.

Това написа във фейсбук профила си по-рано днес бизнесменът Владимир Каролев.

Бразилският президент: Ваксината на Пфайзер може да ви превърне в брадати жени или крокодилиБразилският президент Жаир Болсонаро атакува коронавирусните ваксини, заявявайки, че ваксината на Пф…Dec 19 2020vijti.com

Преди минути той се включи на живо от Занзибар в предаването „Крум Савов Live“.

„В неделя се прибирам и не знам дали ще ме карат да си правя PCR-тест. Те по пъти на ден си сменят мнението. Ако ме накарат да си правя тест като кацна в неделя, това ще е върха на тъпотията. Аз все пак го изкарах Ковид-19. Дадох плазма за трима души.

Дъщеря ми също го изкара преди месец. Човек, който има антитела защо да дава PCR-тест. Освен този, който прави PCR-тест, да направи някой лев“, каза Каролев.

Шест смъртни случая при тестването на ваксината Pfizer – ето и другите странични ефекти: Шест души са починали при тестовете на ваксината , разработена съвместно от американската компания…Dec 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!