НАП прави масирана проверка на 12-те най-големи производители на олио

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Румен Спецов потвърди информацията на „24 часа“ и обеща подробности

Националната агенция по приходите в момента прави масирана 24-часова проверка и наблюдение на 12-те най-големи производители на олио. Контролират се всичките им финансови документи, цени за доставки и продажби, наличности и т.н., научи „24 часа“.

Вицепремиерът Корнелия Нинова с извънредни новини за цената на олиото: От седмици се случва истинска истерия в магазините заради спекулация с цената на олиото . Тя достиг…Mar 10 2022vijti.com

Шефът на финансовата институция Румен Спецов потвърди, че има такава проверка и обеща по-късно да информила за подробности.

Очаква се утре да започне масирана проверка при търговците на олио и други храни.

Както „24 часа“ съобщи, вицепремиерът Корнелия Нинова заяви, че се създава изкуствено напрежение с олиото и други храни. Правителството е готово да вземе драконовски мерки срещу спекулата, увери тя.

Вицепремиерът Асен Василев също смята, че се развихря злонамерено дирижирана истерия. Според него след олиото слухове се готвят да предизвикат криза за брашното и захарта.

Освен това НАП, митниците и автомобилната администрация упражняват масиран контрол и върху износа на зърно и храни.

Олиото с нова шок цена, мина 5 лева за литър – СНИМКАОлиото шокира с нова цена. Между 5 и 5.20 лева е бутилката  „Калиакра” както в малките, квартални ма…Mar 13 2022vijti.com

Очаквайте подробности.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!