Нана: Ракът ми изчезна!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-трудните дни в живота на Нана Гладуиш вече са останали зад гърба й. Водещата на „Съдебен спор“ призна, че вече официално е здрава и диагнозата рак е част от миналото.
Тв звездата разкри, че в момента е в поддържаща ремисия, но в продължение на 10 години щяла да приема хапчета ежедневно, без пропуск. „Това означава, че заболяването е изчезнало, но пия медикаменти всеки ден. На хормонална терапия съм. Това е една защита и опция ракът да бъде държан настрана. Вече не правя химиотерапия, последната ми свърши през ноември миналата година“, споделя Гладуиш, която зорко следи здравето си и ходи на изследвания на всеки 6 месеца.

Нана Гладуиш скърби, изгуби скъп човекВодещата на „Съдебен спор” – Нана Гладуиш, загуби една от най-близките сътрудници във фондация „Една…Feb 14 2020vijti.com

В края на миналата година се подложила и на задължителния ядрено-магнитен резонанс, след който лекарите я уверили, че всичко е наред. Следващото изследване, заради което Нана щяла да постъпи в болница, било насрочено за май месец, но към момента тв водещата се чувствала чудесно и се върнала изцяло към нормалния си ритъм на живот.

Въпреки че в личен план Гладуиш била добре, ударите от съдбата за нея в последните месеци не спират. След като и сестра й бе диагностицирана със злокачествен тумор в мозъка, а преди няколко месеца майка й почина в старчески дом, след като бе покосена от тежка форма на алцхаймер, преди две седмици Нана изпратила една от най-близките си приятелки и колежки, с която работили в нейната фондация, оказваща подкрепа на онкоболни жени. Тя имала същата диагноза като нейната, но въпреки операцията и терапиите не могла да се възстанови. Най-съкрушена тв водещата била, че близката до сърцето й жена имала двама синове, които останали без майка.

Нана Гладуиш претърпя инцидент в Маями…Проблемите за Нана Гладуиш нямат край. След водене на упорита битка с рака, сега Нана има нов повод …Oct 12 2019vijti.com

Източник: ретро.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!