Надежда от „Ергенът“: Алек е зрял мъж, такива като него са рядкост

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Надежда Вишева, която остана с разбито сърце от Алек в последния епизод на „Ергенът“ 3, след като той не избра нито нея, нито Магдалена, проговори за живота си след шоуто и за корекциите си.

Блондинката не крие, че е била много наранена и ядосана от поведението на Младенов, който предпочете да съобщи решението си, като дори не се появи на живо, а избра да го направи с кратко видео. Вишева е категорична, че ако сега го види, би го попитала на база на какво е взел това решение и защо го е направил по този начин. А колкото до съперницата ѝ за сърцето на Алек, Магдалена, Надежда сподели, че ѝ пожелава да си има дете и е убедена, че това ще ѝ се случи.

Тя сподели още, че макар за нея да няма значение разликата във възрастта, вече предпочита партньорът ѝ да е поне над 30 г. И в този момент направи неочакван комплимент на Алек:

„Алек е много зрял, надживял е годините си. Бих била с мъж като него, но такива мъже, като него, са рядкост. Той е много специален и харизматичен“.

В „Преди обед“ Надежда проговори и за корекциите си, които и по нейни думи, са очевидни. Тя сподели, че има операция за увеличаване на бюста и ринопластика. Също така беше откровена, че „българките са доста комплексирани“, защото имат конкретни представи за красота. А всъщност красотата идва отвътре навън и ако не работиш върху себе си като душевност и не се чувстваш добре със себе си, никакви корекции няма да помогнат.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!