Сръбкиня взе хита на Глория и Азис

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата половинка на фолкпевицата Глория – композиторът Илия Загоров, предостави един от най-големите хитове на изпълнителката в дует с Азис – „Не сме безгрешни“, на сръбкинята Сандра Африка.

Парчето стана хит в западната ни съседка за часове, а само за седмица видеото бе гледано над един милион пъти в нета. За кавър версията на „Не сме безгрешни“ разкри самият Загоров с пост в социалните мрежи.

„Една моя песен – „Не сме безгрешни“, коя то официално предоставих на моята колежка от Белград Сандра Африка. Благодаря за добрия сръбски вариант! Само да уточня, тази песен не съм я качил с цел база за сравнение. Мисля, че няма нищо лошо, че музиканти от друга държава са пожелали моята музика“, пише Илия в свой пост, като към написаното е споделил и сръбската версия на парчето, което носи името Skote Moj. Припомняме ви, че преди години Загоров бе композитор на едни от най-големите хитове на Глория, но след раздялата им замина да живее в чужбина.

В сръбската версия на „Не сме безгрешни“ с фючъринг се включва и Емир Джулович. Той стана популярен у нас с дуета си с Деси Слава „Колко те обичах“. Текстът е написан от Sasa Lazic, Ljilja Jorgovanovic, a аранжиментът е поверен на Аса Krsmanovic. Парчето е поместено в новия албум на Сандра Африка, озаглавен Zaboravljena Lutka. В него намират място 9 чисто нови парчета, представени с атрактивни видеоклипове.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!