МЪЛНИЯ: Вижте новия на Джулиана Гани – звездата от „Хари Потър“ – Виктор Крум

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Измамената от недостойния си съпруг Илиян силиконка Джулиана Гани, която в последната седмица орева всички първи страници на таблоидите със сълзливите си истории за иневяра, всъщност отдавна е намерила заместник в леглото си за своята законна половинка. Малката Джулка се гушка с не кого да е, а с актьора Станислав Яневски, нашумял преди повече от десетилетие с ролята си на Виктор Крум в хитовата сага за „Хари Потър“.

Джулиана Гани: Давам детето в интернат, млада съм, ще си родя друго!Сагата между Джулиана Гани и раздялата й с фитнес инструктора Илиян Найденов продължава с пълна сила…Nov 11 2021vijti.com

Мускулестият столичанин, чиято кариера удари дъното и за последно сме го гледали в епизодична роля на овчар в „Столичани в повече“, топли чаршафите на Джулката от известно време и всъщност той е причината за раздялата й с Илиян, твърдят запознати със сагата.

Станислав Яневски в ролята на Виктор Крум, която го направи световна знаменитост

36-годишният Яневски е заклет ерген, като в светските среди дори обикалят упорити слухове, че е хомосексуалист. Той винаги ги е отричал категорично и е отдавал липсата на партньорка в живота на професионалната си заетост. Факт е обаче, че Станислав е любимец и секссимвол за гей обществото не само у нас.

„В момента вниманието ми е насочено към работата, а и покрай локдауна е трудно да срещнеш някого. Освен това не съм привърженик на виртуалната любов. Предпочитам живата връзка. Живот и здраве ще се появи подходящата дама, с която ще си струва да градим бъдеще заедно. Нямам време и желание за еднодневни връзки. Предпочитам да се кача на мотора и да пътувам нанякъде”, твърди Яневски в едно от последните си интервюта тази година.

Именно Виктор Крум е тайнственият мъж, с когото Джулката се е гушкала във Франция, докато тук проглушаваше ушите на всички с оплакванията от неверния си мъж.

След изневярата: Не дават на Джулиана Гани да вижда сина си! (Снимки): Чутовният скандал, който лъсна в медиите миналата седмица, завърши с раздялата на силиконката Джyли…Nov 8 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!