Андрей от „Игри на волята“ крие съпруга-красавица! Слага в малкия си джоб родните звезди (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-симпатичните участници в “ Игри на волята “ тази година безспорно е казахстанецът Андрей . Той печели публиката и останалите участници с приятелското си поведение в екстремното шоу, но мнозина се питат дали между него и Елизабет ще се случи нещо повече след края му.

Отговорът със сигурност е не, ако видите как изглежда и коя е съпругата на казахстанеца, който по всичко изглежда, че е един щастливо женен мъж.

Паулина от Игри на волята пусна видео с нова песен, в което е както майка я е родила-Видео Певицата Паулина, която през последните седмици се раздава като приключенка в риалити предаването „…Nov 3 2021vijti.com

Ксения

Ксения се занимава с дигитални услуги – създава съдържание за брандове и бизнес страници, поддръжка на Инстаграм страници, както и с…

шпагати. Тя има и TikTok профил, който обаче развива от скоро и цялото съдържание там е посветено на „Игри на волята“. Прави впечатление, че тя демонстрира и страхотен минималистичен стил, в който всеки би се влюбил.

Андрей Игри на волята съпруга

Като съпруга на олимпийски състезател, и Ксения е доста спортна натура. Тя се занимава със стречинг и мобилност. Освен това е и майка – с Андрей са горди родители на красивата 4-годишна Алиса.

Ксения

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!