Момиче с много таланти! Капитонова става певица – няма да повярвате с кого прави дует! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Пристрастена към светлината на прожекторита – такава май ще се окаже рускинята Виктория Капитонова , която търси внимание по всякакви начини. Много от зрителите помнят, че преди „Ергенът“ Вики се изявяваше успешно в „Мастършеф“, а междувременно се справя нелошо и като инфлуенсър, трупайки все повече последователи в социалните мрежи.

Това обаче далеч не са единствените таланти на напористата млада дама , която ще се окаже всестранно надарена личност.

След участието си в „Ергенът“, амбициозната рускиня е решила да се впусне в друго предизвикателство, за да увеличи още повече популярността си.

Инфлуенсърката, която е участвала и в „Мастършеф“, явно има сериозен план за професионалното си развитие, който по всичко изглежда, че включва като първа точка – слава и внимание.

Капитонова и Ева

Снимка: БЛИЦ

Няколко пъти досега Капитонова е споделяла, че ходи на уроци по пеене – и това явно не е било случайно. В скорошно стори тя сподели, че в момента подготвя песен с една от участничките, с която понастоящем е и в ново интернет предаване. Става дума за младата певица Ева Георгиева.

Ева Георгиева Ергенът

Любопитна подробност е, че наскоро и Гери Стаменова пусна песен с Ева, която явно е като магнит за участничките в „Ергенът“.

Виктория Капитонова получава дългоочаквания подарък от Виктор тази седмица в „Ергенът“И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир „Ергенът“ продължава в че…May 4 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!