Рускинята не си поплюва: Виктория Капитонова влиза в нов риалити формат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Виктория Капитонова изобщо не си губи времето. Рускинята явно твърдо е решила да мине всички възможни формати, за да се сдобие още по-голяма популярност като инфлуенсър и с много нови последователи в социалните мрежи.

В MasterChef си показа рогцата, а в „Ергенът“ затвърди мнението на всички, които мислят, че е голяма хитруша. Капитонова сподели в личния си профил в Instagram, който преди броени дни направи личен, че днес влиза в ново предаване в Youtube и заради него ще ѝ се наложи за малко да забави нещата около курса инстабуум, с който ще помага на хората да си развиват профилите в социалната мрежа.

В новия проект Виктория няма да има почти никакъв достъп до телефон и не знае точно колко ще се задържи в него – може да е 3 дни, може и да е 4 седмици. Кученцето ѝ Оливия също ще бъде с нея.

Девойката сподели в сторита съобщения, в които с някого коментира факти относно предаването. Телефонът ще може да се ползва само около час и половина и в определен момент от деня. В това риалити ще снимат участниците 24/7. С нетърпение очакваме да я видим и там.

Виктория Капитонова крие възрастен любовникТя имала връзка със зрял мъж Докато зрителите на бТВ се вълнуват докъде Виктория Капитонова ще стигн…May 1 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!