Много тежка катастрофа с много ранени на пътя до Слънчев бряг

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимка Булфото

Жестока катастрофа на Околовръстния път на Слънчев бряг.

По първоначална информация челно са се блъснали моторист и лек автомобил и има жертви, предаде преди минути Нова тв.

Пътят за Варна е затворен и колите се отбиват.

От ОД на МВР обаче уточниха пред Флагман.бг, че жертви няма. Инцидентът е възникнал между отбивката за село Тънково и магазин Жанет. Виновник за ПТП-то е 53-годишен шофьор на „Фолксваген Голф“ от бургаското село Изворище. Той е пътувал в посока Варна, предприел е неправилно изпреварване и се е блъснал челно в „Рено Меган“, управляван от 72-годишен мъж от Велики Преслав.

Синът на наш бизнесмен и собственик на пицарии загина в тежка катастрофаМлад мъж е загинал в тежка катастрофа снощи на изхода на Враца на пътя за Монтана. Той е шофирал „Ме…Mar 7 2022vijti.com

От инцидента е засегнат и 62-годишен мотоциклетист от Несебър, уточняват от полицията.

Ранени са тримата водачи и две жени – 63 годишна от търговишкото село ловец и 65 годишна от Старозагорското село Александрово, пътуващи в “Реното“. И петимата са откарани в УМБАЛ Бургас за оказване на медицинска помощ.

От полицията уточняват, че пътят продължава да е затворен.

Очаквайте подробности!

По-рано стана трагедия на булевард „Пещерско шосе“ близо до разклона за Златитрап. На място са били изпратени представители на полицията в града под тепетата, както и линейка.

Официално от МВР:

„48-годишен моторист е загинал на място, след като застигнал и блъснал отзад трактор в участъка между Пловдив и разклона за Оризари на „Пещерско щосе“. Сигналът е получен около 16.30 ч. Движението е затруднено, пътни полицаи регулират преминаващите автомобили“.

Четирима загинаха, сред тях и дете, в тежка катастрофа край Перникснимка, архив: Булфото Ударили са се два автомобила, единият от тях се е запалил. Четирима загинаха,…Apr 3 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!