Младежката формация на ГЕРБ направи жив щит пред дома на Борисов неясно срещу кого

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Членове на младежката формация на ГЕРБ се събраха днес в ранния следобед пред дома на лидера на партията и премиер в оставка Бойко Борисов, за да предотвратят „поредна гнусна и безбожна провокация“ в района. От видеото във „Фейсбук“ на ПР-а на ГЕРБ Никола Николов така и не се разбира кой и какво е възнамерявал да направи.

Йорданов за решението на Слави: Очаквам всички, които умняха как ще сме патерица на гербаджиитеОчаквам всички, които умняха как ще сме патерица на гербаджиите. Това написа председателят на ПГ на …Apr 26 2021vijti.com

За днес нямаше официално обявен планиран протест или събиране пред дома на Борисов, където на няколко пъти имаше импровизирани митинги. Акцията на младежката организация на ГЕРБ най-вероятно е предизвикана от няколко протеста, организирани от неправителствената организация „Системата ни убива“ пред дома на Бойко Борисов в Банкя. До сега всяка от тях беше предварително анонсирана със съобщения до медиите, каквито за днес няма.

Според говорилия пред събралите се депутат Георг Георгиев е имало информация за готвена акция „от обичайните заподозрени – разпопения поп, една бивша премиерка и кандидат за президент на една от опозиционните партии“. Ораторът вероятно визира архимандрит Дионисий и Ренета Инджова, който участваха в протестите срещу правителството, но няма информации да са били и пред дома на Борисов.

Последният протест на „Системата ни убива“ беше на 27 март, като при него на черен транспарант беше изписано пожелание премиерът след изборите да се срещне „не с Гешев, а с истински прокурор“. При акцията, проведена като автопоход, беше блокирана и магистрала „Тракия“

Протестът на майките на деца с увреждания предизвика реакция във „Фейсбук“ на пиaра нa ГEРБ Ceвдeлинa Aрнaудoвa, която определи постъпката кaтo „мутрeнcкo пoвeдeниe“ и „фашизъм“. Постове с подобно съдържание пуснаха и доста от депутатите от ГЕРБ.

Днес Георгиев определи акциите пред дома на Борисов като терор и предупреди техните организатори, че при информация за нови акции ще срещнат отпор. „Тези същите хора трябва да знаят, че дори в ден като днешния – ден за смирение, в който всички трябва да сме със семействата си, вгледани към себе си и духовното, ние се организирахме много бързо“, бяха точните думи на депутата.

„Достатъчно експедитивни сме, за да покажем, че няма да продължим да се допуска този терор. Няма да продължи издевателството над хора, техните семейства и деца. Една година вече стига. Една година ги търпяхме, една година бяхме толерантни, една година показвахме онова възпитание, което приляга на хора, управляващи, хора, които съзнават какво означава отговорност“, допълни Георг Георгиев.

Младежката формация на ГЕРБ направи жив щит пред дома на Борисов неясно срещу кого


Той обеща ответната реакция на привържениците на ГЕРБ да се увеличава. „Нашата глава повече няма да е склонена. Напротив. Те ще срещнат едни решителни хора, подкрепяни от една правилна кауза. Кауза, която на никого не е навредила, която никога никого не е ощетила. Нека се знае, че ние зачитаме, много сме толерантни и добри, но имаме и своя предел“, завърши кратката си реч Георг Георгиев, след което присъстващите се разотидоха.

ОБРАТ: Борисов разпореди ГЕРБ да оттегли искането за оставката на Мая Манолова (ВИДЕО) Манолова трябва да говори ежеминутно и истерията да продължава. Това заяви премиерът в оствака Бой…Apr 24 2021vijti.com

Младежката формация на ГЕРБ направи жив щит пред дома на Борисов неясно срещу кого
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!