Не е за вярване какво направи Гринго с тузарския джип от Софи Маринова СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Софи Маринова със сигурност е изумена от това, което направи половинката й Гринго с тузарския джип, който тя му подари неотдавна.

Гринго проговори за побоя над разносвача на храна: Чист съм като сълза„Омръзна ми от лъжи и клюки по мой адрес. Никого не съм бил. “Това заяви половинката на Софи Маринов…Oct 8 2019vijti.com

Гаджето на ромската перла, която се изявява в момента в шоуто за имитации „Като две капки вода“, шокира всичките й последователи в социалните мрежи с една снимка.

Тузарският джип на айтозлията, който доскоро носеше кичозния надпис „GRINGO“ на капака, вече е без него и със сигурност изглежда много по-приемливо.

Според слуховете Тодор Давидов, както е цялото име на Гринго, се е решил на положителната промяна след медийна публикация. Преценил, че може би е прекалил с надписа и тутакси е върнал предишната визия на джипа си.

Охранителят се засрамил от подигравките по негов адрес и се лишил от персонално написаното име на предния капак.

Гринго пак се изяви – преби доставчик на банички: Връщат ли го в затвораМургавият бабаит май се връща в затвора – пострадалият младеж си вади медицинско и подава жалба в МВ…Sep 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!