„Мирър“: Намериха тялото на Грета Ведлер в куфар, след като оплю Путин в социалните мрежи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

снимка инстаграм, Грета Ведлер

Тялото на 23-годишната моделка Грета Ведлер е било намерено в куфар година след изчезването й. Тя нарече Владимир Путин „психопат“.

Грета Ведлер беше убита месец, след като разкритикува руския президент в социалните медии заради стремежа му да „подобри цялостта на Русия“, според The Mirror.

Путин: Цялата планета ще плати за амбициите на Запада! Ще има недостиг на хранаПрезидентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции, наложени на…Mar 16 2022vijti.com

Повече от година след изчезването й, гаджето на Ведлер – Дмитрий Коровин призна, че я е удушил до смърт поради финансови проблеми в Москва, пише вестникът, цитирайки видео от Следствения комитет на Русия.

Твърди се, че нейн приятел Евгений Фостър – блогър от украинския град Харков, е станал подозрителен и е помолил приятел в Москва да подаде сигнал за изчезнал човек.

Коровин признал на властите, че е спал в хотелска стая в продължение на три нощи с нейното мъртво тяло, което било натъпкано в току-що закупен куфар. Мъжът карал с тялото до Липецка област в западната част на Русия и го оставил там за една година в багажника на колата, предаде днес.бт.

Руските медии съобщиха за намирането на тялото в багажника на колата в неделя.

Съобщава се, че Коровин продължил да публикува снимки и съобщения в социалните медии на модела, за да създаде фалшиво впечатление, че Грета е жива.

Обвиняемият е бил накаран да демонстрира как е убил модела и да признае престъплението, според видео от следствения комитет на Русия.

Твърди се обаче, че убийството не е свързано с нейната критика към руския президент, според The ​​Mirror.

През януари 2021 г. Ведлер изрази загриженост относно потискането на протестите от страна на президента и желанието му да засили целостта на Русия.

„Мога само да предположа, че според мен в него се вижда ясна психопатия или социопатия. За психопатите е важно постоянно да изпитват чувство за пълнота и острота на живота, така че те обичат риска, интензивните преживявания, интензивната комуникация, интензивната дейност – интензивен и динамичен живот“, пише тя в своя пост.

Европа никога не прости скандала с Путин на най-красивата италианка – спечели си 8 месеца затвор: Легендата на италианското кино Орнела Мути отпразнува 67-ия си рожден ден на 9 март и все още изгле…Mar 13 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!