Европа никога не прости скандала с Путин на най-красивата италианка – спечели си 8 месеца затвор:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Легендата на италианското кино Орнела Мути отпразнува 67-ия си рожден ден на 9 март и все още изглежда невероятно и пленява с красотата си.

Орнела е една от най-известните и красиви европейски актриси и принадлежи към редиците на дивите в италианското кино, рамо до рамо със София Лорен, Моника Вити, Силвана Мангано…

Янев намекна, че конфликтът му не бил с Петков, а с Нинова. Категорично имало война в Украйна, но цитирал ПутинТова заяви пред bTV вече бившият военен министър Стефан Янев. Той бе освободен от поста си миналата …Mar 8 2022vijti.com

Орнела Мути кино

По време на кариерата си тя е заснела над 200 филма, а последната й роля е през 2012 г. във филма на Уди Алън „До Рим с любов“.

Орнела Мути млада

Мути и днес изглежда невероятно млада, може да се похвали не само с красива фигура, но и с лице без бръчки. Тя инвестира много, за да изглежда толкова добре, а децата й, когато били малки, казвали често: „Майка ни постоянно е на диета“.

Орнела Мути днес

Тя спазва диета, която включва много плодове и зеленчуци, храни с ниско съдържание на сол, въглехидрати и рафинирани захари.

Тя също така разкрива, че обича подправки, особено куркума заради нейното противовъзпалително действие. Красивата италианка е физически активна и практикува йога.

Веднъж Орнела казва, че е темпераментна и спонтанна и това е наследила от баща си, който е роден в Неапол, и е наследила чара и красотата си от майка си, която е с руски корени.

Вероятно тези руски корени са причината за скандала през 2015 г., който не е забравен до ден днешен.

Тя излъгва, че е болна, за да не й се налага да играе в пиеса, което всъщност е извинение просто да отиде на вечеря с руския президент Владимир Путин .

Орнела Мути с Путин

Актрисата получавала около 25 хил. евро за уговореното представление, но вместо на сцената решила да отиде на благотворителната вечеря в родния град на Путин Санкт Петербург.

Когато истината излязла наяве, съдът я глобил с 600 евро и осем месеца затвор, но тя била задържана под домашен арест, когато възстановила парите си в театъра в Триест. Година по-късно тя подала молба за руско гражданство.

Орнела Мути рокля

Истинското име на Орнела е Франческа Ривела и тя има сестра близначка Клаудия.

Момичетата останали сами с майка си, когато били само на 10 години, защото баща им починал.

На 13-годишна възраст Орнела става много привлекателна и изглежда няколко години по-възрастна от възрастта си, което й позволява да започне да позира гола в училищата по изкуствата и да печели пари – без знанието на майка си.

Скоро след това тя започва да позира гола за мъжки списания, а провокативните снимки са видени от всички, дори от учителите и семейството й.

На 14-годишна възраст животът й се променя – тя се явява на прослушване за филм, така че навлиза във водите на актьорството и започва да гради кариерата си.

Любовницата на Путин – шампионката Алина Кабаева, се крие в хижа в Швейцария с четирите им малки децаСнимки: Getty/Images, Instagram Твърди се, че любовницата на Владимир Путин – носителката на олимпий…Mar 8 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!