МИНЕКОВ ОБВИНИ БНТ: Те извършиха тежко нарушение, Кошлуков си е за оставка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ще бъде нужно малко време, но всичко ще бъде проверено. Нещата не са само корупция. Бедата е, когато се краде, когато целта е да се открадне. Това носи щети, които не са само във финансов еквивалент. Това носи разруха. Това заяви в „Алтернативата“ служебният министър на културата проф. Велислав Минеков навръх 24 май.

Журналистът Валери Найденов по БНТ: Много хора казват, че партията на Слави всъщност не е неговаЖурналистът Валери Найденов изрази съмнения дали Слави Трифонов е искитският лидер на партия „Има та…Apr 25 2021vijti.com

Когато виждате пред очите си едно престъпление, когато крещите, че това е престъпление, това реваншизъм ли е или желаете правото. Престъпникът трябва да си получи заслуженото, категоричен е той.

Отразяването на празника е скандално. Имам чувството, че медиите продължават да работят по начина, по който са работели през предишните години на управление. Аз ще започна да задавам неудобни към медиите и СЕМ и ще го правя с удоволствие. Ще искам проверки, включително за загадъчното заглушаване на БНР. Там имаше неща, които бяха прикрити. Националното радио и телевизия са част от системите за национална сигурност.

Изключително е скандален случаят от събота, когато три от водещите телевизии прекъснаха програмата си заради някакъв си брифинг. БНТ извършиха тежко нарушение и искам да се разбере дали е престъпление. Ще изпратя писмо до СЕМ и ще настоявам за отговори. Ако Кошлуков не ми отговори, ще настоявам за неговата оставка. А той вече си е за оставка, допълни още културният министър.

Журналистката Мариана Векилска започна втора работа, не й стигат парите в БНТМариана Векилска не спира да изненадва с промени в професионалния си и личен живот. От седмица насам…May 22 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!