Журналистът Валери Найденов по БНТ: Много хора казват, че партията на Слави всъщност не е негова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистът Валери Найденов изрази съмнения дали Слави Трифонов е искитският лидер на партия „Има такъв народ“. Той допуска, че зад шоумена може би сто друг човек.

„Мълчанието на Трифонов говори, че партията на Слави, не е партията на Слави. Много хора заявяват, че „Има такъв народ“ е партия на Ахмед Доган““, заяви в сутрешния блок на БНТ журналистът.

Слави Трифонов: Живея на инжекции, боли ме ужасноКовид-19 не подмина и Слави Трифонов. Миналата седмица стана ясно, че шоуменът от Учиндол е болен от…Apr 24 2021vijti.com

„Бърза се с промените за Изборния кодекс. Партията на Слави Трифонов трябва да излъчи премиер“, заяви журналистът Валерия Велева. Според нея и трите мандата няма да се състоят.

„Много правилно беше решението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Ако не бяха върнали мандата, щеше да има един излишен дебат в парламента“, коментира Велева решението на ГЕРБ за връщането на мандата за съставяне на правителство.

„Борисов беше прав и затова, че депутатите се качиха на Мерцедесите, увеличиха заплатите си и се погрижиха за своето благосъстояние“, каза журналистката.

И добави, че поведението на „Има такъв народ“ не оставят Борисов да си отиде.

Дамски гамбит при Слави жертва експерт по сигурността за сметка на Олинезата Краят на политическите шахматни ходове винаги носи неприятен привкус. Особено, когато зрител…Apr 24 2021vijti.com


Източник: Petel

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!