Мая Манолова с обвинения за многомилионни злоупотреби на „Топлофикация – София”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мая Манолова стартира ударно предизборната си кампания за кмет на София с обвинения за многомилионни злоупотреби, извършвани в общинското дружество „Топлофикация – София”.
В интервю пред финансовия седмичник „Капитал”, издаван от подсъдимият за борсова афера с държавни акции медиен бос Иво Прокопиев, Манолова обвини управата на софийското парно, че върти далавери с електрическата енергия, произвеждана от дружеството.
Според думите на Манолова, електрическата енергия се продава не от специално създадено вътрешно звено към столичната топлофикация, а от частна фирма. Частникът купувал електрическата енергия на цена от 90 лева, при положение, че цената на ел. енергията на борсата в момента е много по-висока и може да достигне и до 200 лева.
Измамата „Мая Манолова“: Мая Манолова ли ще е новият Румен РадевНяколко социологически стъкмистики, малко пиар работа от Бойко Борисов и изведнъж Мая Манолова се пр…Sep 7 2019vijti.com

„Топлофикация – София“ има задължения за близо 800 млн. лева.
„Така цялата печалба остава за частника, а същевременно „Топлофикация – София” трупа дългове за милиони и товари битовите си клиенти със завишени сметки”, твърди Манолова. Тя обаче не посочва кои са хората, замесени в аферата, нито пък обяснява кои са общинските съветници от София, които прикриват далаверата.
Мая Манолова се кандидатира официално за кмет на София преди седмица, след като месеци наред хитруваше и отричаше, че ще напусне поста си на омбудсман, за да се бори за креслото на Фандъкова.

За целта тя стана жител на столицата на 18 октомври 2018 г., след като промени адреса си по лична карта и се регистрира адресно в софийския квартал „Лозенец”.
Манолова е родом от Кюстендил, но живее в София от около 5-6 години – достатъчно според нея време, за да вникне в проблемите, съпътстващи животът на столичаните.
В полза на устата бивша депутатка от БСП обаче работят стотиците хиляди новопристигнали през последното десетилетие софиянци.
Припомняме, че преди дни Мая Манолова отговори и на думите на Борисов, че той е човекът, който най-много ѝ е помагал така:

„Никога не съм искала от премиера помощ или подкрепа за себе си. Никога не съм искала за Мая Манолова, а за българските граждани. Не ми правят услуга на мен, нямам нужда да ми правят услуга на мен“, отсече Манолова.
Тя отрече твърденията, че е била изгонена от БСП. „Това също е част от фабриката за манипулации. От 4 години не съм член на БСП, От 4 години аз съм безпартийна, и това е честното отношение към българските граждани, защото не мога да ги деля на симпатизанти на определена партия“ посочи Манолова.
„Очаквам подкрепа от всички столичани, без значение какви са техните партийни пристрастия.
Източник: лупа
Мая Манолова се появи фризирана в ефир и отговори на БорисовИмам ангажимент да се отнасям добре към гражданите и да изглеждам добре за вашите зрители. Това заяв…Sep 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!