Измамата „Мая Манолова“: Мая Манолова ли ще е новият Румен Радев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Няколко социологически стъкмистики, малко пиар работа от Бойко Борисов и изведнъж Мая Манолова се превърна в основен кандидат за кмет на София. Балонът е надут. И изненадващо това правят повече чужди, отколкото свои. По простата причина, че сериозни свои почти няма. Изниква въпросът Мая Манолова ли ще е новият Румен Радев с любезното съдействие на ГЕРБ?
Откъде аджеба някой реши, че едва ли не на кметските избори в София вече е сигурен балотажът Фандъкова – Манолова. Докато за първата може да се предполага, че действително ще има някаква подкрепа, то откъде идват прогнозите за електоралната сила на омбудсмана? И върху какво стъпват розовите краски за силата на Манолова в традиционно десен град, където персонажи като нейния не са на почит. Защото при всичките си кусури, дори спорната Йорданка Фандъкова е няколко класи над Манолова.
Мая Манолова се появи фризирана в ефир и отговори на БорисовИмам ангажимент да се отнасям добре към гражданите и да изглеждам добре за вашите зрители. Това заяв…Sep 5 2019vijti.com

На предрешилите вече вота повтаряме – до този момент сериозните кандидатури за кмет на София са Борис Бонев, Борислав Игнатов, Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. Ако искате да промените статуквото – то и двете останали имена са по-достойни от Манолова. Ако искате компетентен кмет, различен от Фандъкова, то отговорът е същият.
Работата на омбудсман няма нищо общо с кметската и Манолова по никакъв начин не е подготвена за нея. За разлика от професионалните познания на Борислав Игнатов и особено Борис Бонев за модерно управление на град в 21 век.


Повтаряме също така още няколко факта – Мая Манолова е бивш депутат от БСП. Смята се, че връзката на добре познатите братя Галеви в парламента. Там е активна. Толкова активна, че през 2013 г. заяви, че тя е предложила Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Освен това тя добавя за многохилядните протести: „Всички знаят, че на протестиращите се плаща“. Впоследствие се появява с потник с надпис „Шанс за Орешарски“. Жалко ще е за всички протестиращи срещу олигархията тогава, за всички активни граждани, които вече няколко години формират гражданското общество, ако сега допуснат същата тази Мая Манолова, вече пременена в овча кожа, да стане кмет на най-важния в политически план град в държавата. Да, това действително ще е промяна на статуквото, но към по-лошо. Да не говорим за по-високи държавни постове, към които би имала апетит Манолова.


Мая Манолова всъщност няма кой знае какви постижения като омбудсман, а напоследък все по-често набляга на пиар изявите. Тя отдавна се представя за пазител на онеправданите. Само че софиянци не са такива. Те искат силен и идеен кмет, който има визията да начертае дългосрочния европейски път пред града им, а не привърженик на соца, член на БСП от 1989г. Програмата на Борис Бонев например е 500 страници. В тази връзка какво ли смята Мая Манолова например за бъдещето на комунистическите паметници в града? Или за евентуални организирани протести? Дали ще ги спира, защото според нея са платени. Та екипът на Фандъкова за 10 години не се научи как се управлява градът, а сега Мая изведнъж ще реши проблемите му ли? За тези 10 години Борис Бонев и „Спаси София“ следяха неотлъчно случващото се в града и неведнъж насочваха управлението му в една или друга посока с корекции.

Борислав Игнатов пък е архитект на ниво, което излиза извън пределите на България. На този фон двайсетте и няколко процента уж подкрепа за Мая Манолова изглеждат несериозно. И или са плод на някоя удобна социологическа агенция или сме свидетели на уреден мач.
Няма с какво да ни впечатли и издигналият я инициативен комитет, в който членуват…Анелия и Криско. Еманация на цялото ниво, което витае около Манолова. И показател защо ще е страшно по някакъв начин посредствеността тотално да превземе столицата. Това трябва да има предвид и Слави Трифонов. Който ако по някакъв начин подкрепи Манолова, ще си вкара първия значим политически автогол.

Да се грижиш за прическата си, не е като да се грижиш за милионен град. Добре е да го разбере и Бойко Борисов и да престане с натрапването на двойната женска надпревара. Защото този път няма да му бъде простено, ако направи Мая Манолова кмет. А на „десните“ избиратели, които са пословични с вечното си раздори, няма да им бъде простено, ако предадат града си. И му ударят ръчната спирачка, при положение, че и без това се задъхва. Оттам пътят е само по нанадолнището.
Източник: fakti
Мая Манолова спонсорирана от владетелите на черноморския курорт Свети Влас – Динко и Йордан ДиневиВладетелите на черноморския курорт Свети Влас – Динко и Йордан Диневи били основните спонсори на кам…Sep 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!