Мая Манолова спонсорирана от владетелите на черноморския курорт Свети Влас – Динко и Йордан Диневи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Владетелите на черноморския курорт Свети Влас – Динко и Йордан Диневи били основните спонсори на кампанията на Мая Манолова за предстоящите местни избори в София, разкриват хора от черноморския бизнес.
Финансовата инжекция била осигурена от довереника на олигарсите Иван Гарелов. Именно Гарелов е един от основните инициатори за кандидатирането на сестра Галева за кмет на София, казват още хора от кухнята.
Подкрепата от братята идвала срещу определени ангажименти от страна на Манолова. След като застроиха Свети Влас, Диневи започнаха и няколко строежа в София. За тяхно съжаление при управлението на Йорданка Фандъкова сдобиването със строителни разрешения с пари под масата стана невъзможно.
Затова Диневи решили да си напазаруват кандидат за кмет.
Арестуван за данъчни престъпления оглавява инициативния комитет на Мая МаноловаЧервени интелектуалци и артисти оглавиха инициативния комитет, който издигна Мая Манолова за кандида…Sep 3 2019vijti.com

Договорено било и уволнението на главния архитект на София – Здравко Здравков. На негово място щял да бъде назначен приближен до строителните магнати.
Простата аритметика показвала, че само от 3-4 хил. кв. м. РЗП инвестицията в Мая Манолова ще бъде изплатена.
В последните години имената на братя Диневи бяха замесени в куп скандали, забъркани основно от техните многобройни наследници.
Обществена тайна е и близостта на братята с БСП, датираща още от времето на Георги Първанов.
Ето какво каза и Йорданка Фандъкова по повод кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София:

Не се страхувам от Мая Манолова. Изборите са изпит за нас, всеки кандидат избира как да покаже своите виждания за града. Много отдавна е ясно, че Мая Манолова ще се кандидатира и че БСП застава зад нея, пък било и чрез инициативен комитет. „Всеки кандидат има и положителни и отрицателни черти. Не ме учудва кандидатурата ѝ. Беше време да кажем на хората какво правим и какво имаме намерение да правим. Важно е какво ще се представи.“
Президентът Радев дойде в политикат без собствена политическа биография, коментира Манолова формулата, по която в битката за града влиза и Мая Манолова.
„Мотивират ме множеството проекти и идеи. Работата за града е бягане на дълго разстояние. Важно е да се поддържа темпото“, добави Фандъкова.

„Получих подкрепата на всички структури на ГЕРБ в София и на премиера, но това решение е лично. То е резултат на подготовка и желание да продължим работата за развитието на София. Семейството ми ме подкрепя, както и досега. За мен работата за града е най-важната. Отказвала съм други постове, за да работя за развитието на столицата“, призна градоначалникът на София.
Източник: ПИК
МВР разбули мистерия около катастрофата с Мая МаноловаМая Манолова не е участвала пряко в ПТП тази сутрин, била е само пътник в единия от автомобилите. То…Sep 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!