МВР разбули мистерия около катастрофата с Мая Манолова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мая Манолова не е участвала пряко в ПТП тази сутрин, била е само пътник в единия от автомобилите. Това каза главният секретар на МВР Ивайло Иванов в отговор на журналистически въпрос във връзка с пътнотранспортното произшествие, което омбудсманът Мая Манолова претърпя тази сутрин, предаде агенция „Фокус.
Иванов обясни, инцидентът е настъпил между два автомобила, като единият от тях е отнел предимството на непосредствено движещия се зад него. „Единият шофьор е пострадал и е останал за наблюдение в „Пирогов“, а другият е изписан по негово желание“, добави още Иванов.
Мая Манолова катастрофира: В колата е била и нейна колежка, която е в „Пирогов“Омбудсманът Мая Манолова е катастрофирала тази сутрин. С нея е била и колежка, която в момента е в „…Sep 2 2019vijti.com

По случая има образувано досъдебно производство. Иванов изказа предположение, че най-вероятно вината за произшествието носи първият автомобил, но не се ангажира с категоричност по темата.
„Не съм бил там на място, не съм участвал в огледа. Обстоятелствата предстои да се изяснят – дали е направил обратен завой, или забранен ляв завой – това ще бъде доказано в рамките на образуваното досъдебно производство“, каза още Иванов.
Той посочи и какви са двата възможни варианта, които биха могли да причинят ПТП от този тип.

„При всички случаи, щом задният автомобил се удря в първия, има две прости правила – или е отнето предимството, или вторият автомобил се е движел със скорост, несъобразена с пътните условия“, обясни той.
Нямам какво да крия – хората около мен не са свикнали на такова агресивно медийно внимание и могат да станат бели. Това каза омбудсманът Мая Манолова във връзка с пътнотранспортното произшествие, което е претърпяла тази сутрин.
„Тази сутрин претърпяхме леко пътнотранспортно произшествия с една колежка, с която отивахме заедно на работа“, обяви омбудсманът.
я поясни, че водачът на другата кола е изпратен в дома си.

„Аз не шофирах, така че не мога да кажа каква беше причината за инцидента“, допълни Манолова, цитирана от Фокус.
„Използвам случая да се обърна към всички, които започват деня си пред моето жилище и го прекарват пред институцията на омбудсмана, които са след мен в трамвая, тролея, пеша или с кола. Нямам какво да крия.
От утре ще обявявам програмата си по часове.
Хората около мен се притесняват. Те не са свикнали на такова агресивно медийно внимание и могат да станат бели“, допълни Манолова.
Източник: Блиц
И Корнелия Нинова тръгна с метрото след като разбра, че Мая Манолова се придвижва така СНИМКИНа нетипична гледка се натъкнаха столичани в софийското метро. В разгара на деня наблюдателни пътниц…Aug 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!