Мая Манолова: „Още една, две или три нули в сметките за парно и ще се върна в политиката“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Омбудсманът Мая Манолова категорична, че ще се върне в парламентарната зала, ако политиците продължат да бавят проектите й.
„Още една, две или три нули в сметките за парно и ще се върна в политиката“. Това заяви Мая Манолова, разочарована, че работата й като национален омбудсман не дава достатъчно резултати.
Една от най-енергичните и популярни дами в обществените институции, бе категорична, че не може повече да чака, политиците да вземат отношение по проектите, по които работи.
„Бих обмислила влизане в политиката, ако се убедя, че усилията ми не дават резултати“, каза днес в интервю за Би Ти Ви Мая Манолова. Обрат с мнението на Мая Манолова относно офертата на СлавиОмбудсманът Мая Манолова е отклонила предложението на Слави Трифонов да се кандидатира за кмет на Со…May 29 2019vijti.com

Дамата, която в последните години се превърна в своеобразен символ на надежда, за българските пенсионери и цялата общественост като цяло, не крие, че е подразнена, че продължават да се бавят важни нейни проекти.
Като такъв тя посочи проектът за ограничаване на свръх правомощията на банките, който все още не е подложен за обсъждане в пленарна зала, а което е по-лошо — няма и решение по него.
Друга битка, която Манолова води, е въвеждането на разбираеми сметки за парно. „Още една, две или три нули, и влизам в политиката“, додаде още тя, цитират от dnevnik.bg.

Националният омбудсман сподели още, че е свикнала с това да я свързват с всяка вакантна публична позиция. Засега обаче тя няма интерес към друг пост. „Аз все пак имам работата си като омбудсман“, допълни още Манолова.
Мая Манолова бе категорична, че никога няма да смени позицията си тайно, нито при секретни преговори вечер, по тъмно. Освен това допълни, че според нея е редно партиите да върнат надвзетите субсидии. А средствата да се използват за големи социални проекти с обществена значимост. Като изграждането на нови детски градини и други детски центрове. И призна, че в момента има криза между партиите и хората. Които губят доверието си в тези организации.

Припомняме, че наскоро Мая Манолова заяви: Обмислям своите стъпки като омбудсман, бих започнала да обмислям друго, ако се убедя окончателно, че усилията ми, тези на екипа ми и на гражданското общество не дават резултат. Това каза в предаването „Лице в лице” Мая Манолова в отговор на въпрос дали обмисля да се занимава отново с партийна работа.
Тя даде пример, че в дискусията за Топлофикация е нямало представители на Столична община.
Те имат време за всичко друго, но не и за това какво плащат гражданите, добави тя.
Източник: razkritia.com
Мая Манолова празнува рождения си ден 3 дни: Омбудсманът отбеляза празника с шумен купон във вилата си в РударциВ продължение на 3 дни Мая Манолова празнува своята 54-та годишнина. Навръх рождения си ден миналата…May 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!