Мая Манолова празнува рождения си ден 3 дни: Омбудсманът отбеляза празника с шумен купон във вилата си в Рударци

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В продължение на 3 дни Мая Манолова празнува своята 54-та годишнина. Навръх рождения си ден миналата събота омбудсманът събра на шумен купон отбран кръг приятели във вилата си в пернишкото село Рударци.
Жената с най-висок рейтинг в държавата се пошегува, че тържеството било за хора 50+, както подобавало на млада баба като нея, но съседите й разкриват, че веселбата се вихрела и след полунощ.
Най-голямата изненада Мая получила от единствения си внук Максим,
който още в ранните часове на деня я изненадал с красив букет под инструкциите на своята майка Ралица.
Мая Манолова показа внучето: Максим прилича много на баба си (СНИМКА)Мая Манолова е горда баба, внукът Максим й е одрал кожата. Мая Манолова, която е много ангажирана же…Mar 21 2019vijti.com

„Приятели, благодаря ви за милите пожелания, за поздравленията и цветята! Бъдете здрави и щастливи и вие! Най-хубавия букет получих от Макси“, написа във „Фейсбук“ гордата баба.
Дъщерята и зетят на Манолова заедно с наследника им пристигнали специално от Кюстендил, където живеят, за да бъдат до рожденичката в специалния за нея ден.
Цветя адвокатката на народа получила и от половинката си Ангел Найденов, който за поредна година я зарадвал с нова рокля, знаейки за слабостта й към модата.

Тъй като рожденият ден на Мая съвпаднал с дългия уикенд покрай Гергьовден,
тя все пак не се скатала от почерпка за колегите.
Още на 7 май в кабинета й заваляли букети и подаръци, а тя предупредила всички от екипа си да не бързат да си тръгват след работа, защото ги очаква почерпка. Специално за тях тя поръчала няколко кутии с пица, класно вино,
както и торта, но за разлика от поканените на поредното й тържество, Манолова не си позволила да опита нищо от почерпката, тъй като продължавала да бъде на строг режим, състоящ се само от плодове и зеленчуци, за да си върне формата след празничното преяждане.

От все сърце й пожелаваме още дълги години да празнува така своите рождени дни!
Източник: Ретро
Мая Манолова релаксира на тишина и чист въздух в палат с басейн край КюстендилМая Манолова заема едно от челните места в класацията за най-имотни български политици. Освен апарта…Mar 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!