Мая Манолова катастрофира: В колата е била и нейна колежка, която е в „Пирогов“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Омбудсманът Мая Манолова е катастрофирала тази сутрин. С нея е била и колежка, която в момента е в „Пирогов“ и ще остане там за два дни.
Това разкри самата тя пред журналисти.
„Не шофирах колата аз, така че не мога да коментирам какви са причините за катастрофата“, каза Манолова.
Тя поясни, че вярва, че инцидентът е случаен и посочи, че причините се изясняват.
На въпрос дали ще влезе в надпреварата за кмет на София, Мая Манолова обяви, че до часове ще стане ясно.
И Корнелия Нинова тръгна с метрото след като разбра, че Мая Манолова се придвижва така СНИМКИНа нетипична гледка се натъкнаха столичани в софийското метро. В разгара на деня наблюдателни пътниц…Aug 30 2019vijti.com

„Днес със сигурност ще работя като омбудсман.
Ако се кандидатирам за кмет на София, ще подам оставка, това е честното поведение, не защото законът ме задължава. Моят ПР ще ви информира всички“, каза още тя.
Припомняме, че политологът доц. Антоний Гълъбов предрече страшна гибел за Манолова
Евентуална кандидатура на Мая Манолова за кмет на София ще бъде тежка политическа грешка, която вероятно ще й коства цялата политическа кариера. Това каза политологът доц. Антоний Гълъбов.

Според него Мая Манолова няма управленски опит, докато управлението на Йорданка Фандъкова е следено много близо от гражданите.
„Строго погледнато нейната кандидатура няма да постигне резултат, тъй като тя има зад гърба си дълъг политически опит. До последно продължавам да се надявам, че тя няма да допусне тази грешка.
От една страна това компрометира работата й като омбудсман, от друга страна независимо от резултатите на изборите, тя повече няма да може да разчита на такава обществена подкрепа, каквато има към момента.
Очаквах, че тя се подготвя за следващите президентски избори и смятах, че може би това е момента да имаме първата жена президент.
Ако г-жа Манолова се кандидатира за кмет на София, това ще бъде тежка политическа грешка за нея самата“, обясни той, цитиран от Фокус.

Според Антоний Гълъбов ГЕРБ ще има по-слаби резултати спрямо предходните местни избори, но ще запази доминиращата си роля в местната власт.
„Слабият резултат на БСП на последните местни избори и мобилизацията през последните две години показва, че те ще имат по-добър резултат, но заради вътрешнополитическия климат няма да увеличат двойно кметовете си“, каза още политологът.
Източник: Блиц
Дъщерята на Мая Манолова със срязано ухо в побойДъщерята на Мая Манолова има богата банкетна култура и е добре познато лице за собствениците на нощн…Aug 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!