Дъщерята на Мая Манолова със срязано ухо в побой

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дъщерята на Мая Манолова има богата банкетна култура и е добре познато лице за собствениците на нощни заведения в София и родния на фамилията Кюстендил, узна HotArena.
Към днешна дата Ралица е вече майка, но хора от обкръжението й издават, че преди време била абонирана за най-актуалните нощни клубове.
Докато била все още несемейна, наследничката на омбудсманката вършеела по дискотеките и понякога се оказвала в епицентъра на грозни пиянски скандали. През 2009 г. щерката на Манолова пострада при масово меле, състояло се в кюстендилска чалготека, писа „Ретро“.
Епичният бой, за който все още се носят легенди в Града на черешите, бил предизвикан от прочутата в района ромска фамилия Гольовци, които се спречкали с друга купонясваща в същото заведение компания.
Мая Манолова за баровския апартамент на дъщеря си: Покупката е записана на Ралица, защото ми предстоеше разводАбсолютно всички мои имоти са декларирани и нямам притеснение да предоставя информация за тях. Това …Aug 28 2019vijti.com

По време на размяната на ритници и крошета Ралица била замерена със стъклена чаша по главата. Изведнъж тя усетила нетърпима болка и осъзнала, че едното й ухо е разрязано на две, а кръвта от разпорения й слухов орган била обляла пода на нощното заведение.
Веднага са я закарали в болница, а от травмата се възстановила за няколко месеца. Извършителят така и не бил хванат.
Припомняме, че омбудсманът Мая Манолова все отношение и написа пост по повод обществения интерес към баровския апартамент в центъра на София на дъщеря й Ралица.
Оказва се, че жилището в момента е офис на настоящия съпруг на Мая – Ангел Найденов, който го ползва без да плаща наем.

Ето какаво написа Манолова:
„Приятели, ще дам отговор във връзка с появили се информации и некоректни внушения за имот, собственост на дъщеря ми, тъй като държа на истината и пълната прозрачност, която, убедена съм, публичните лица дължим на Вас, гражданите.
През 2007 г. закупих адвокатска кантора от 100 кв.м в идеални части на петия етаж в сградата на ул. „Алабин“ 56 в София.
Покупката е записана на дъщеря ми – Ралица Миленова, защото ми предстоеше развод. Заплатих имота с кредит, в размер на 100 000 евро. Този кредит е деклариран през 2008 г., както изисква законът, пред Сметната палата.
Изплащах този кредит в продължение на 10 години, какъвто беше и договорът ми с банката, т.е. приключих изплащането през 2018 г.

Как намалява кредитът през годините може да бъде проследено по години в декларациите ми пред Сметната палата. Обръщам внимание, че в тази от 2008 г., не пише 100 000 евро, а 93 000 евро, защото в декларацията се изписва дължимата сума към 31 декември, а междувременно вече бях платила вноски.
Източник: хотарена
Мая Манолова следи Радан Кънев: Омбудсманката изгря в „Инстаграм“Мая Манолова рязко повиши активността си в социалните мрежи на прага на предизборната кампания за км…Aug 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!