Мария с шикозен розов бански и нова любов-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Обичам те“. Това написа Мария в социалните мрежи, споделяйки за първи път снимка с новото гадже. Откакто е с него, тя не го показваше, но ето че дойде и този момент.

Певицата сподели селфи от плажа, на което целува по устните своя любим. Според близки до нея, той е бизнесменът Мирослав Мерджанов, който се разделил с жена си, за да бъде с изпълнителката.

Вижте новия мъж на Мара Отварачката (Снимки)Мара Отварачката  най-после се осмели да покаже новия си мъж. Преди броени часове изпълнителката пус…Jul 3 2021vijti.com

„Дълго чака голямата любов… Но ето, че тя дойде!!! Обичайте се много, сладки сте!“, пише последователка на Мария, пожелавайки ѝ щастие с новия ѝ мъж.

Певицата се отбеляза от популярен плаж в Халкидики, където си почива с половинката.

Най-вероятно с тях е и дъщеря ѝ Марая.

Отново влюбена, Мария демонстрира страхотна форма на плажа, споделяйки снимки с цял бански в розово. В същия цвят са и чехлите ѝ, които са по най-актуалната тенденция за сезона – с плитки и заострени краища.

Мара Отварачката вдига трета сватба, иска и бебеМиньончето на фолка Мария призна, че откакто е на сцената, вече 20 години, не е оставала без мъж до …Jan 17 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!