Вижте новия мъж на Мара Отварачката (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мара Отварачката  най-после се осмели да покаже новия си мъж. Преди броени часове изпълнителката пусна няколко снимки на възлюбения си, видя първо Lupa.bg.

Чалга дивата доскоро оставяше слуховете за предполагаемата й връзка да се въртят, без да има доказателство за тях. Е, Мария вече призна със снимка присъствието на поредния богат любовник в живота й.

Мара Отварачката вдига трета сватба, иска и бебеМиньончето на фолка Мария призна, че откакто е на сцената, вече 20 години, не е оставала без мъж до …Jan 17 2020vijti.com

Мария награби новия си

Брюнетката пусна кадър в социалните мрежи, на който се вижда как се целува с младежа. Заралийката показа, че новият й е добре финансово и шофира Ферари. Изпълнителката се похвали с видео как двамата пътуват в скъпата кола, за да видят всички, че мъжът е милионер.

Преди няколко дни Мария качи снимка на нейната ръка, нежно обгърната от мъжка длан. От фотоса стана ясно, че загадъчната половинка на певицата има афинитет към тузарски часовници.

Мария накипри дъщеря си с очила за 1000 лева – ето как изглежда Марая с тях (Снимки): Всички нейни почитатели знаят, че миньончето на попфолка, Мария , е готова на всичко за дъщеричкат…Mar 5 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!