Мария Силвестър разказа какво е да си със 17 години по-млад мъж (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от всеобщите ни екранни любимки, Мария Силвестър , се радва на любовта с доста по-млад от нея мъж. Пред почитателите си в социалните мрежи Мария разказа какво е да си с младок и задоволи любопитството на феновете, които не спираха с въпросите.

Синеоката водеща призна, че е трудно понякога да живее с доста по-млад мъж от нея, но тя се чувства щастлива и е готова на всичко в името на любовта.

Мария Силвестър остава без работа?Тв водещата Мария Силвестър остава без работа след края на „Бригада Нов дом“, защото предаването пов…Jul 18 2021vijti.com

Мария Силвестър гадже

Припомняме, че водещата от няколко години живее с родения през 1994 година Михаил Пенев.

Той е цели 17 години по-млад от нея, а тя дълго време кри връзката си. Наскоро обаче Мария се показа в страстна целувка с доста по-младата си любов. Разликата във възрастта им е една от рекордните в светските среди, защото разликата между Гала и Стефан е 11 години, Камелия и Цветин ги делят 8 години в полза на мъжа, а Жени Калканджиева е кака на Тачо пак с 11 години.

Според негови познати иначе здравият и силен младеж няма един работен ден зад гърба си, но си живее добре с парите от наследството на баща си. В разговор с фенове, който отдавна вече не може да бъде намерен в инстаграм, Мария разкри за трудностите при подобно съжителство.

Мария Силвестър фейсбук

„Справям се като взимам решения. Някой от тях се харесват, други не“, обясни манекенката, според която най-важно е човек да бъде в хармония със самия себе си.

Тя призна още, че тази година поне „Бригада нов дом“ няма да се снима.

Мария Силвестър инстаграм

Според нея причината се крие в ковид ограниченията, които не допускат много хора в затворени пространства.

Мария Силвестър фенове

Мария Силвестър Бригада

Мария Силвестър стана булка – вижте невероятната булчинска рокля! (Снимки): Синеоката красавица от малкия екран, водещата Мария Силвестър , вдигна градуса на напрежението в со…Jul 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!