Мария Силвестър стана булка – вижте невероятната булчинска рокля! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синеоката красавица от малкия екран, водещата Мария Силвестър , вдигна градуса на напрежението в социалните мрежи, след като сподели разкошна снимка с булчинска рокля и коментар „Шъ Съ женя“.

За жалост в случая не се касае за така дългоочакваната сватба на актрисата, а за рекламна фотосесия на булчински облекла . Мария изкарва пари като модел, но няма намерение да се подписва в гражданското.

Красивите снимки с бяла рокля са дело на голям екип, начело с Коко Кръстев.

Мария Силвестър очарова, но и притесни феновете си с фотосесия (снимки)Мария Силвестър, която гледаме в „Бригада нов дом“, сподели в своя Инстаграм профил снимки от фотосе…Apr 20 2021vijti.com

Мария Силвестър булка

Шегата на Мария за брак бе възприета с чувство за хумор от приятелите й, видя Hotnews.bg. Любимото лице от телевизионния екран е в щастлива връзка с по-малък от нея мъж – Михаил Пенев, както Hotnews.bg първи съощи. Снажният левент е с цели 17 лета по-малък от водещата. Вероятно той е и бъдещият мъж на Силвестър. Самата тя призна, че в началото на връзката им имала пpитecнeния как щe peaгиpaт близкитe й, нo вeчe не се смущава, зaщoтo вcички oдoбpявaт гaджeтo й, включително и cинът й.

Мария Силвестър гадже

На въпроса какво мисли за голямата възрастова разлика в двойката, Мария сподели следното: „Хората се срещат и имат две опции – или да им пука какво казват другите, или не. Във всеки един момент имате невероятната възможност да изпитате любов. Или я живеете, или я пропускате!“.

В разговора в нета с феновете актрисата разкрива още, че най-силната мотивация за нея е синът й от брака със Силвестър Силвестров. Разводът й с бившия бе доста шумен, но телевизионерката е категорична, че той й е дал нов стимул. Мария се раздели с бащата на детето си преди повече от пет години, започвайки живота си от нулата. С днешна дата тя вече има официален разводи и не крие, че тогава едва си стъпила на краката във финансов план.

Водещата се раздели с бившия си мъж заради изневери от негова страна. По това време Силвестров широко афишираше интимната си връзка с друга жена и с поведението си дълбоко нарани Мария.

Мария Силвестър без грим и с бухнала коса-Снимки Появиха се  кадри на телевизионерката, които са без каквато и да е обработка и филтри. Снимките са…Mar 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!