Марешки: Изхранвал съм сина си с помощи от „Червен кръст“ – ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Марешки: Изхранвал съм сина си с помощи от „Червен кръст“

“Изхранвал съм сина си с помощи от “Червен кръст”. Когато той се роди със съпругата ми нямахме никакви възможности. Благодарен съм на тази неправителствена организация, че ни помогна да храним детето си. Тогава живеехме в една дървена вила, през която вятърът се усещаше и в онзи момент много се колебаехме дали да не напуснем България”.

Колата на Марешки се води на инвалидМайбахът на лидера на „ВОЛЯ“ Веселин Марешки се води на името на инвалид, показа проверка на Lupa.bg…Sep 25 2020vijti.com

Това заяви пред bTV лидерът на партия “Воля” Веселин Марешки, който гостуваше в студиото, заедно със сина си.

Марешки обясни, че след това е успял в бизнеса благодарение на своята воля, упоритост и работа по 24 часа в денонощието.

Аз останах тогава в България, защото мой много близък приятел тръгна една година по-рано, отиде в Германия, след което се върна и ме разколеба, казвайки ми, че там не е по-хубаво и по-лесно и че трябва да си стоим до корена”, разказа Марешки.

ВИДЕО ТУК

Валя Ахчиева спечели делото срещу Веселин Марешки на втора инстанцияНа зам.-председателя на парламента Веселин Марешки хич не му върви напоследък. След като чу, че ще т…Sep 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!