Манолова показа плантация за марихуана край Околовръстното на София и обяви: МВР опъва чадър

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

кадър: Фейсбук/ Мая Манолова

Мая Манолова показа истинска плантация за марихуана от двете страни на околовръстния път на столицата недалеч от ж.к. „Хаджи Димитър“. „Подобна гледка може да се види само в Мексико“, обяви лидерът на „Изправи се. БГ“.

Изгониха Мая Манолова от протеста Тази нощ стана ясно, че има сериозен разнобой на барикадите. Протестът вече не е от недоволни гражд…Aug 9 2020vijti.com

„Това е индийски коноп по-известен като марихуана“, потвърди на мястото експерт ландшафтен архитект.

Ландшафтен архитект потвърждава, че става въпрос за марихуана.

Марихуаната е в поле със слънчоглед, но е по-висока от маслодайните растения. Според Мая Манолова, МВР опъва чадър над производителите. За сметка на това обаче полицията провежда акции в домовете на активни участници в протестите.

Плантацията е на пешеходно разстояние през полето до ж.к. „Хаджи Димитър“.

Плантацията е от двете страни на пътя.

Тя още веднъж припомни, че в дома на майката на активиста от протестите и учредител на „Изправи се.БГ“ Тихомир Василев беше проведена акция, при която полицията търсила наркотици. Накрая служителите на реда си тръгнали под мишница със съд за варене на компоти.

5514 тона боклук са стоварени в пристанище Варна, готов за горене в България, показа Мая МаноловаДнес открихме офиса на Изправи се.бг във Варна и първият сигнал беше за разтоварване на бали с боклу…Aug 6 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!